250-350 tl aralıklı temiz samsung android işlemcili telefon

Sponsorlu Bağlantılar

sawbaba54

sawbaba54

Üye
    Konu Sahibi
250-350 tl aralıklı temiz samsung android işlemcili telefon
Başlıktada belirttiğim gibi samsung android işlemcili telefon arıyorum telefonun hiç tamir görmemesi beim için çok iyi olur satan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim

Baskentliia

Baskentliia

Üye
samsung galaxy mını

killiadam2

Üye
2.ci el galaxy ace 250 lira telefoncularda

rebher

rebher

Üye
İşlemci ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
android islemci ne ya, butun telefoncularda ayni tabiri kullaniyor bi de telefoncuyuz diye geciniyorlar allahim ya

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sawbaba54

sawbaba54

Üye
    Konu Sahibi
android islemci ne ya, butun telefoncularda ayni tabiri kullaniyor bi de telefoncuyuz diye geciniyorlar allahim ya

ben telefoncu değilim ama dikkatini çekeyim kafana göre ilanımın altına yorum yapamazsın herkes haddini bilsin !!!

- - - Eklendi - - -

evet kardeşim android işlemcili 250 - 350 tl arasında bir telefon alacam samsung htc sony vs gibi

furkanoy

Üye
Başlıktada belirttiğim gibi samsung android işlemcili telefon arıyorum telefonun hiç tamir görmemesi beim için çok iyi olur satan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim

Elimde 1 haftalım replika note 2 var dusunursen ozel.mesaj.at konusalim

maddock

Üye

HB de 350 TL huawei u8850 sıfır, ikinci el o fiyata alacağın samsunglardan daha iyi.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
galaxy ace :oke:

sawbaba54

sawbaba54

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkür ederim telefonu aldım