Gerçekleştirilen Buluşmalar 25 Haziran 2011 Maxicep İstanbul Buluşması (Kadıköy)

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
vay tekerlemeyi kest :kro2:
:yavrum:

----------Eklendi @ 14:53:10 ---------- Yazıldı @ 14:52:13 ----------

DiaBLoS™;3556171' Alıntı:
Telefon düştükten sonra , resme yapboz gibi ayrıldı ... Görseniz inanamazsınız . :D:D:D

ne dandik bişeymiş ama ya :kop2:

technoshark

technoshark

Üye
burak vurma diyorum, hala tokatlıyor... neyse ufaktan kanadı burnuda.. kan burak kardeşimin düzelmesini sağladı... kanı çok seviyor (h)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İşin garibi , Necmi ile Cem hiçbir tepki de bulunmadı ... Cem resmen şok geçirmişti , bayılmak üzereydi ...:ehe :ehe

greenmile

greenmile

Üye
kadın tam olarak neresiyle çarptı

pelın_

alii benı delı etme bıde guluyo ya:( dagalr tabı betone dustu bıkere :D

technoshark

technoshark

Üye
DiaBLoS™;3556188' Alıntı:
İşin garibi , Necmi ile Cem hiçbir tepki de bulunmadı ... Cem resmen şok geçirmişti , bayılmak üzereydi ...:ehe :ehe

Olurmu öyle şey.. siz yanında olmanıza rağmen kızın peşine koşmamışşınız.. ben bankadan para çekip oraya geldim ve kızın peşine burak kardeşimle gidip yakalayıp dövdük daha ne olsun.. bence sizin hiç umrunuzda değildi :)

fireman87

fireman87

Üye
DiaBLoS™;3556188' Alıntı:

E sen ne iş yapıyodun o sırada ? :ehe

pelın_

hep senın yuzunden zaten bankadaya ugramasaydın olmuycaktı:):):):)

technoshark

technoshark

Üye
hayda.. mevzu bana patladı :)
para çektim napim şimdi :) dondurma yiyecektiniz :) ama yemediniz. bilseydim yemiyecektiniz.. o zaman çekmezdim ve olmazdı :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Parayı önceden çekecektin ...
Suçlu Cem dir ...:d::d::d::d::d:

technoshark

technoshark

Üye
hayda..... Tamam para biriktirmeyeye başlıyayım şimdiden günde 5 tl atsam 1 ayda telefonunu alırım nede olsa ÇİN :D :D :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Forumu çinliler basacak Pelin in yüzünden ...:ehe:ehe:ehe

technoshark

technoshark

Üye
:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::d::d::d::d::d::yuru:yuru:yuru:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::oke::oke::oke::ehe:ehe:ehe:ehe

Pelin duymasın Çin dediğimizi çaktırma. :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
minoo

minoo

Üye
O PINAR DER AMA BULUSMA YAPALIM DIYE N*H GELİRİM

KI VERECEGI CEVABI BİlLIYORUM SENI CAGIRAN KIM ? DIYCEK
BEN SENIN NE KADAR UMRUNDA DEILSEM SENDE BENIM O KADAR UMRUMDA DEGILSIN.

Ya var ya sinirden çıldırtıyorsunuz insanı! Gelmek istemesem gelmiyorum derdim ya anlamıyon mu Burak :s
Ne zaman gördün gelcem deyip bahane uydurduğumu? Ev durumu müsait olmadı, yola çıktık gelemedim işte. Delirtmeyin insanı ya. Gelmezsen gelme Burak. Sanki sana yalvardım. Aman nolur gel. Değer verdikçe değiştiniz.
Neyse tartışma çıkmasın. By by.

Burak

Üye
değer veren adama bak
bırak alla sen.

pelın_

artık çın tlf kullanmıyorum bıkere:D

• Beğen
Tepkiler: technoshark
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:bye2:

Ya var ya sinirden çıldırtıyorsunuz insanı! Gelmek istemesem gelmiyorum derdim ya anlamıyon mu Burak :s
Ne zaman gördün gelcem deyip bahane uydurduğumu? Ev durumu müsait olmadı, yola çıktık gelemedim işte. Delirtmeyin insanı ya. Gelmezsen gelme Burak. Sanki sana yalvardım. Aman nolur gel. Değer verdikçe değiştiniz.
Neyse tartışma çıkmasın. By by.

değer veren adama bak
bırak alla sen.

Yahu vallahi yakışmıyor size ...
Ne bu sinir ...
Özelden konuşarak halledeceğiniz ufak bir sorun bu , lütfen artık büyütmeyiniz . Forum da hoş gözükmüyor bu davranışınız ..!

Rica ediyorum ..:oke:

minoo

minoo

Üye
Ali beni tanımasalar tamam derim ama beni de tanıyolar :s Yani aksilik oldu gelemedim ne yapayım benim de hesap vermem gereken bela bir babam var bunu da iyi biliyorsunuz. Gereksiz yere trip atıyo herkes bana ya.

Üst Alt