Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25.12.2004'ten 25.12.2010'a Maxiceple Dolu Geçen Koskaca 6 yıl. Maxicep'teki 6. Yılım Bitiyor 7. Yıl
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''
Üye
Hayırlı uğurlu olsun...
Captain
Üye
hayırlı uğurlu olsun sen maxicepe uye oldgunda ben daha dördüncü sınıftaymışım
Her ne kadar seni 3 sene geriden takip etsem de tanışıklığımız var.
Gerçekten kaliteli,adam gibi adam diyebileceğim abilerimizdensin.
7 sene dile kolay..Kimse kolay kolay başaramaz bunu.Yeni yüzlerle,yeni kişiliklerle,yeni yönetimle ve yönetimdeyken Sürekli anlaşı,sürekli sorunsuz bir dostluk var
Nice senelere hep beraber diyorum ben.İyiki varsın.
tragedie
Emekli Yönetici
Hayırlı Olsun daha nice SeneLere İnş...
DiaBLoS
Admin
Gerçekten uzun bir süreç . Bende 2004 yılında başladım forum işlerine , bir daha da çıkamadım zaten . 2007 de de maxicep e geldim . Ve çok memnunum .. Umarım hep birlikte , daha uzun yıllar burada olacağız .
Alperen Abim , hocam tebrik ediyorum . Daha nice uzun seneler hep birlikteyiz inşallah . Saygılar ...
Her ne kadar seni 3 sene geriden takip etsem de tanışıklığımız var.
Gerçekten kaliteli,adam gibi adam diyebileceğim abilerimizdensin.
7 sene dile kolay..Kimse kolay kolay başaramaz bunu.Yeni yüzlerle,yeni kişiliklerle,yeni yönetimle ve yönetimdeyken Sürekli anlaşı,sürekli sorunsuz bir dostluk var
Nice senelere hep beraber diyorum ben.İyiki varsın.
Eyvallah Levent. Hep beraber nice güzel senelere inşallah
DiaBLoS™;3048352' Alıntı:
Gerçekten uzun bir süreç . Bende 2004 yılında başladım forum işlerine , bir daha da çıkamadım zaten . 2007 de de maxicep e geldim . Ve çok memnunum .. Umarım hep birlikte , daha uzun yıllar burada olacağız .
Alperen Abim , hocam tebrik ediyorum . Daha nice uzun seneler hep birlikteyiz inşallah . Saygılar ...
Sağolasın Ali kardeşim. Tüm Maxicep sevenleriyle birlikte daha nice güzel Maxicepli günlere inşallah. En kısa zamanda Çavuş olman dileklerimle ALLAH yardımcın olup utandırmasın