25.007 güncellemesi SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
25.007 güncellemesi SORUN
ya küçücük güncellemeyi yaptım sorunlarım çözülür diye daha çok sorun çıktı... güncelleme yi yaptım telefon üzerinden telefon kapandı açıldı sonra takıldı mecbur kapatmak zorunda kaldım son güğncellemeler yapılırken şimdi telefonu usb ile bilgisayara baglayamıyorum. yeniden bluetooth ile güncelleyeyeim dedim bu seferde 5 tane yeni güncelleme çıktı karşıma anna ları yeniden yaptıracak internetimde kısıtlı... ( telefonum zaten anna ) ne yapmalıyım

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm bende şimdi denedim çıktı ama senin konuyu olduktan sonra tırstım. bence internet kafeye git oviden yazılımı tekrar yükle

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ya internet kafeye gidebilecek bi durumda değilim ve telefon acil lazım bana bi kasıldı yavaşladı... bluetoothlada son güncellemeyi yenileyemiyorum...

marmaraisland

Üye
benim c7 de hicbi problem olmadi sende n8 mi var arkadsim

SilentOne

SilentOne

Üye
yhaz bize nie gelmedi yhaaa

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yav bendede cfw yüklü denedim kabul etmedi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
aynen bende özel efeckli yazılım yüklü. Güncellemeyi yapmaya çalıştım. Yapmadı uyumsuzluk var dedi. :)
bakalım yorumlar iyi yönde olursa kafeye gidip oviden yazılımı tekrar yüklerim olmazsa flashlariz Ne yapalım

tur_han

Üye
aynen bende özel efeckli yazılım yüklü. Güncellemeyi yapmaya çalıştım. Yapmadı uyumsuzluk var dedi. :)
şu anda otobüsteyim ve günce güncellemeyi yeni gördüm ve yaptım bütün sorunlar düzeldi çok şükür

JrLinq

Üye
yalnız güncelleme küçük değil 326 MB!
ovi den güncelliyorum şuanda..

asfenerli

asfenerli

Üye
sanırım bunlar tüm nokialara sıra sıra geliyor :D n8-c7- yarın da c6 olur sanırım :)

n000k

n000k

Üye
sanırım bunlar tüm nokialara sıra sıra geliyor :D n8-c7- yarın da c6 olur sanırım :)
önce c7 ye geldi.. daha n8 ede yok kardeş .. bekliyoruz bakalım..bu arada bişey sorcam bazı arkdaşlar bunu yükleyince şarjı su gibi içtiğini söyledi.. peki ne iş.. şarj sorunumu yaratıyor bu güncelleme yoksa?

metyuu

metyuu

Üye
benim şarjda tek çentike düştü ama yarım saat içinde düzeldi. bakalım şarj bitsin tekrar doldurayım düzelmişmi anlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...