24 yıllık filme 15 ay reklam arası :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
niçin yırtmak isteyeyim yahu.. Benim işim zor olmaz ya sağlıkçı olacağım için görev yerim hastaneler olacak büyük ihtimalle :ehe
zaten acemi birliği de samsuna çıkacak kesin olarak.. gidenlere sorduğumda herkes rahattı diyor bi korkum yok yani..
Aslında hiçbir korkum yok doğuda çıksa batıda çıksa heryere giderim :D
Aslında demek istediğim korku değil. Yani korkuyorum anlamında değil, zaman anlamında, hayatını düzene koyan birinin askerlik için ara vermesi az birşey değil.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
niçin yırtmak isteyeyim yahu.. Benim işim zor olmaz ya sağlıkçı olacağım için görev yerim hastaneler olacak büyük ihtimalle :ehe
zaten acemi birliği de samsuna çıkacak kesin olarak.. gidenlere sorduğumda herkes rahattı diyor bi korkum yok yani..
Aslında hiçbir korkum yok doğuda çıksa batıda çıksa heryere giderim :D
Sen ne mezunusun?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Evet bu konu gerçekten kötü olur ya.. ben staj gördüğüm yerde ustamdan biliyorum 27 yaşında kendisi askerliğini yapmadı hala bi düzeni var şimdi bırakıp giderse tekrar toparlaması zor olacak napsam diye düşünüyor kara kara.. Bende dalga geçiyorum kendisiyle beraber gidelim askere diye :D

----------Eklendi @ 21:55:27 ---------- Yazıldı @ 21:53:59 ----------

Sen ne mezunusun?
mezun değilim okuyorum hala diş protez teknisyenliği son sınıf

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ooooooh :D
Senin askerde derdin hiç bitmez :D
Sabah 6 akşam 12 revirde takılırsın. Ama bölükten ayrı olacağın için kafan rahat olur :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ben alışığım abi şuanda öyle zaten :D sabah 9 akşam en erken 8 de çıkıyorum bazen orda yatıyorum falan oda var çalıştığım yerde :D ustam akrabam oluyorda.. ah o ustam varya ustam.. bu odada forum kuralları geçerli değil dimi sövebilirim :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
fazla abartmamak koşuluyla kaptır ustana :D ama bir bayan olduğunuda unutma bu bölümde:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben alışığım abi şuanda öyle zaten :D sabah 9 akşam en erken 8 de çıkıyorum bazen orda yatıyorum falan oda var çalıştığım yerde :D ustam akrabam oluyorda.. ah o ustam varya ustam.. bu odada forum kuralları geçerli değil dimi sövebilirim :D

Askeriye de revir biraz yoğundur kardeşim ...:ehe
Çıldırma seviyesine gelecek kadar ...:ehe

Gece uykularından çok feragat edersin söyleyeyim şimdiden ...:ehe:ehe:ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar sona geldik, saatler kaldı ayrılmaya. Önceden söylediğim gibi son dakikaya kadar ayrılmadım.
Saat 18:00 da arabam kalkacak, hazırlanmam , helalleşmem ile geçen günün ardından yine buralardayım.
bazılarınız bu mesajı okuduğunuz da Ben yola çıkmış olacağım, belkide teslim bile olmuş olabilirim.
Profilimi boş bırakmayın, arada uğrayın mesaj falan yazın :(
Ayrılık fazla sürmeyecek, askeriyeden çağırmışlar, bakayım ne diyecekler, bi bakım hemen ( 15 ay :ehe ) sonra geleceğim. Dönüşte hepinizi burada bulmak dileğiyle,
Hepinizi Allah'a emanet ediyorum.
2013 Mart ayında burada görüşmek dileğiyle. Hoştakalın.

haltie

haltie

Üye
Hayırlı tezkereler kardeşim iyi bak kendine su gibi git su gibi gel

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlı teskereler Oflum ... Dualarımız seninle ...:)
Askerliğini bi çırpı da yapta gel ...:ehe

Allaha emanet ol ...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yolun açık ola işin rast gelsin. saat 18:15 şimdi camdan dışarı hüzünlü şekilde el sallıyor.

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlı ugurlu olsun bir askerimizi daha gönderdik aramızdan ve şafağını bekliyor olacağız.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Ozan

Ozan

Admin
2012 Ağustos gibi görünüyor

minoo

minoo

Üye
2012 Ağustos mu anaaam Ozan da gidiyor :hmmm

haltie

haltie

Üye
:ağlarım: oflu hala ortamın şaşkınlığındadır

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:ağlarım: oflu hala ortamın şaşkınlığındadır

Kesin ...
Bol bol mıntıka yaptırırlar . Soğukta da çok zor ya ... Askerliğin en zor olduğu dönem gerçekten ... 4 tertip her zaman zordur ...:)
En baba tertip kesinlikle 2 tertip ...:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
En güzel zamanda gidiyor.
Yüz kere askere gitsem yüzünde de kış başlarken giderdim :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Kesin ...
Bol bol mıntıka yaptırırlar . Soğukta da çok zor ya ... Askerliğin en zor olduğu dönem gerçekten ... 4 tertip her zaman zordur ...:)
En baba tertip kesinlikle 2 tertip ...:D

Hocayı ezmezler fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt