24 yıllık filme 15 ay reklam arası :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neden . Paşa torunu mu hoca :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bizim bölüğe imam gelmişti. Ama süzmenin tekiydi ve bölükte en çok ezilen adam oydu...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bizim bölüğe imam gelmişti. Ama süzmenin tekiydi ve bölükte en çok ezilen adam oydu...

Aynen . Asker de hocaları pek sevmezler ...:)
Özellikle birlik komutanı ...

Bizim orada öyleydi ... Ne varsa bu hocalarda çıkıyor diyordu sık sık :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hocanın hocalığı kendinde kalır içinde yaşar ise bildiğimiz hacı hocalar gibi kendini gösterişe sürmez ise kıymeti bilinir, inşallahda öyle olur insanın içi temiz ise ne olduğu fark etmez.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hocanın hocalığı kendinde kalır içinde yaşar ise bildiğimiz hacı hocalar gibi kendini gösterişe sürmez ise kıymeti bilinir, inşallahda öyle olur insanın içi temiz ise ne olduğu fark etmez.

aynen gıdıp orda kendını peygamber ılan etmedıgı surece bısı olmaz benım babamda ımam yanı..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle herkese merhaba, rütbe hala duruyor, şaşırdım. tam bir ayın üstüne bilgisayarın başına oturdum, en çok ondan etkilendim onun haricinde kolay geçti.

:ağlarım: oflu hala ortamın şaşkınlığındadır

şaşkınlık yokta sadece ne olacak bunun sonu o var.

Kesin ...
Bol bol mıntıka yaptırırlar . Soğukta da çok zor ya ... Askerliğin en zor olduğu dönem gerçekten ... 4 tertip her zaman zordur ...:)
En baba tertip kesinlikle 2 tertip ...:D

Onda yanıldın, mıntıka alanımız geniş ama sadece bir tur atıyoruz ve en fazla 2 tane izmarit topluyorum. Onun haricinde rahatız. zaten 3 günde bir gidiyorum :ehe .

En güzel zamanda gidiyor.
Yüz kere askere gitsem yüzünde de kış başlarken giderdim :D

Ata yine doğruyu konuştu, tabi yapanın hali başkadır, kışın en rahat askerliktir. Gün ergen karardığı için öğleden sonra bir şey yapmıyoruz.

Hocayı ezmezler fazla.

aslında hoca ile alakası yok, ötmeyen horoza ses çıkmaz burada.

Neden . Paşa torunu mu hoca :D

illa paşa torunu mu olmaz lazım, bize de iyi davranıyorlar.

Aynen . Asker de hocaları pek sevmezler ...:)
Özellikle birlik komutanı ...

Bizim orada öyleydi ... Ne varsa bu hocalarda çıkıyor diyordu sık sık :D

Ali orada sende yanıldın, komutanlarla pek muhatap değiliz ama hepsi melek gibi, cem yılmaza taş çıkaran uzmanlarımız bile var. :ehe

kendi içimde saklamıyorum, bölükte üsteğmenler dahil herkes biliyor ama hocalık taslamıyorum. Zaten genel olarak ya hoca yada oflu diyorlar.

Genel olarak durum bundan ibaret, ilk ay güzeldi, bakalım iktisat eğitimi nasıl geçecek, her afta çıkarız bundan sonra , bir hafta geniş konuşuruz şimdi pek müsait değilim. Sadece bir hal hatır sorayım dedim.
Nasip olursa haftaya görüşürüz.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Allah yolunu açık etsin abi.

haltie

haltie

Üye
Hayırlı tezkereler kardeşim su gibi geçsin inşallah:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Soğukdan ötürü zor olmuyor mu hoca ...:)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Görüşürüz inşallah hayırlısı olsun

Ozan

Ozan

Admin
Mesajını gördüğüme ve askerligin güzel geçiyor olmasına sevindim Recep ;)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Soğukdan ötürü zor olmuyor mu hoca ...:)

yok ya, zaten Kamuflaj soğuğu geçirmiyor bilirsin, sadece eller ve kulaklar üşüyor.

Allah yolunu açık etsin abi.

sağol dostum

Görüşürüz inşallah hayırlısı olsun

Eyvallah

Hayırlı tezkereler kardeşim su gibi geçsin inşallah:)

Sağol, zaten 1 ay ne zaman geçti anlamadım. :)

Mesajını gördüğüme ve askerligin güzel geçiyor olmasına sevindim Recep ;)

Sağol Ozan burası mı kolay yoksa askerlik mi kolay pek çözemedim. Ama can sıkacak bişey yok. Canım sıkılmaya başladı.
Temel eğitim bitti , iktisat eğitimine başladık. onda da digital kamerayı gösteriyorlar, sangi bilmiyormuş gibi :ehe

bu haftalık da bu kadar. görüşmek üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt