Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24 Haziran 2012 'Bu Bir UFO' --- 26 Haziran 2012 'Ufo Değilmiş Aslında'
Tepeye bakınca ay kadar bisey gözükmesi lazım diye düsünüyodum ama demek ki cidden büyük bisey evet benim de okudugum en iddialı haber bu.
bill_
Üye
Cem yılmaz taktiği kullanmşlar bea
StunnerDead
Üye
Ufo diye birşey yok arkadaşlar. Dalgasına demiyorum da amerikanın oyunları bunlar. Ufo diye yıllardır gösterdikleri şeyler kendi teknolojileri. yakında ufolar dünya ya saldırdı diye yalan atacaklar halbuki kendileri saldıracaklar. Dünyayı kurtarıyoruz diye de istediklerine ulaşacaklar.
Ufo diye birşey yok arkadaşlar. Dalgasına demiyorum da amerikanın oyunları bunlar. Ufo diye yıllardır gösterdikleri şeyler kendi teknolojileri. yakında ufolar dünya ya saldırdı diye yalan atacaklar halbuki kendileri saldıracaklar. Dünyayı kurtarıyoruz diye de istediklerine ulaşacaklar.
dediklerinde haklısın yeni dünya düzeni için en önemli adım ufo yalanı..
Bu arada Haktan beyfendiler illuminatinin adamı.. Hiç bu ufo değil dermi sıkıysa desin
serinaga
Üye
UFO'nun kelime anlamı "tanımlanamayan cisim" olduğuna göre bu bir UFO'dur arkadaşlar ... Tanımlayabilen var mı ???
dediklerinde haklısın yeni dünya düzeni için en önemli adım ufo yalanı..
Bu arada Haktan beyfendiler illuminatinin adamı.. Hiç bu ufo değil dermi sıkıysa desin