Hepsi Senin olsun Kardeşim ne demek . :)
CryDaqqeR Üye Catty' Alıntı: Hepsi Senin olsun Kardeşim ne demek . Genişletmek için tıkla ... sınırları zorlarım
Mustafa Furkan Üye Kusura bakma Bilal yeni gördüm.. Doğum günün kutlu olsun.. Nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle..
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi Nedved' Alıntı: Kusura bakma kardeşim biraz geç gördüm...Mutlu yıllar... Genişletmek için tıkla ... Est. çok teşekkür ederim. Asıl siz kusura bakmayın davet edemedim..
Nedved' Alıntı: Kusura bakma kardeşim biraz geç gördüm...Mutlu yıllar... Genişletmek için tıkla ... Est. çok teşekkür ederim. Asıl siz kusura bakmayın davet edemedim..
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi DeadSiLeNCe' Alıntı: Biraz geç oldu özür dilerim. Doğum gününü kutlarım. Genişletmek için tıkla ... Düşünüp , konuya girmeniz yeterli , kardeşlerim benim
DeadSiLeNCe' Alıntı: Biraz geç oldu özür dilerim. Doğum gününü kutlarım. Genişletmek için tıkla ... Düşünüp , konuya girmeniz yeterli , kardeşlerim benim
Odysseus Üye Geç kaldım özür dilerim Doğum günün kutlu olsun Catty. Bu arada yaşpastada tercihim laptop
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi ademaltintas' Alıntı: Geç kaldım özür dilerim Doğum günün kutlu olsun Catty Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim , gerçekten de kutlu oldu , çok mutluydum doğum günümde ..
ademaltintas' Alıntı: Geç kaldım özür dilerim Doğum günün kutlu olsun Catty Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim , gerçekten de kutlu oldu , çok mutluydum doğum günümde ..