Luck Star
Üye
12 gb alan veriyo telefonu sıfırladığım zaman
Benim g2 de 10.62Gb verdiği halde yetiyordu fazlasıyla, 12gb ideal
saol...12 gb alan veriyo telefonu sıfırladığım zaman
saol...rica ederim dostumBenim g2 de 10.62Gb verdiği halde yetiyordu fazlasıyla, 12gb idealsaol...

hangi cihaz hocamRahatladım kutuyu açtım sonunda7-8Gb felan sanıyordum [emoji106]
ya valla şimdi 3 senedir android kullanıyoruz değişiklik olsun dedik iOSa geçelim dedikte demez olaydık fiyatlar felc. Eskiden piyasada en iyi amiral gemisi 2300ü geçmişti şimdi fiyatlar almış başını gitmiş.
anladım mesela avea da turkcell veya troya göre daha ucuz 2400 tl 16gb yine çok pahalı aslında, 64 gb ise 2750 tl.Valla haklısın fiyat pahalı ama sırf metal kasa , kaliteli işçilik, serviste cihaz değişimi nedeniyle iphone alınır. andoriddeki en kaliteli metal kasa bile dandik , ısınınca telefona el sürülmüyor. Şahsen çok beğendim ama ben cesaret edemedim almaya. 1900-2000 tamamda 2500 cesaret edemem .. (cihazı abime aldım...)
anladım mesela avea da turkcell veya troya göre daha ucuz 2400 tl 16gb yine çok pahalı aslında, 64 gb ise 2750 tl.
birde hocam sen daha iyi bilirsin bu apple cihaz değişimi yaparken sıfır kutulu ürün mü yoksa kullanılmış cihazı sıfır hale getirerek sıfır diye mi geçiriyor

+1 ve çok daha fazlasıbiri konuya samsungun deneme amaçlı çıkardığı ve alttaki şarz kablsundan da anlaşılacağı gibi bir fuarda çekilen bin kişinin elinden geçen telefonun karalama videosunu ekliyor ve başkaları ona katılıyor...
bu kadar kasmayın kendinizi başka markaları kötülemek için lütfen.beğenmiyorsanız kullanıp görmemişseniz yorum atmayın gereksiz bilgilerle forumu kirletmeyin.
herkesin en iyi telefonu kendi kullandığı telefondur zevke göre değişir ben saygı duyarım ve saçma sapan bilgilerle milletin kafasını karıştıranı alkışlarım ki ne mutlu ona egosu tatmin olmuştur![]()

Hocam inan z3 u bende o umutlarla almıştım bugün telefoncuya gittim sıfır gibi cihaza en fazlw 1000 veririm dedi piyasası çok kötü satmak da zor bu yüzden Sony akıllı telefon almayın arkadaşlar satarken de çok sıkıntı çekersinizHani sony kaliteli idi noldu yahu