Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi2100 TL telefon önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
Luck Star
Üye
Başka neresi kasıyor ? Bilmediğim yerleri de mi var yoksa
teknolojibaronu
Üye
LG [emoji385] [emoji385] [emoji385]
Luck Star
Üye
LG'nin yanına para niye koyuyorsun ki piyasadaki en ucuz telefonlardan
Doğrusu bu [emoji385] [emoji385] [emoji385] [emoji385] +Samsung=
teknolojibaronu
Üye
toplumca
Fazla fanlık baş yarar damacanada bir yere kadar
Luck Star
Üye
Evet toplumca alanlar birbirlerine gülüyorlar, pişman olduktan sonra bir daha alıyorlar hipnoz olmuş gibi
teknolojibaronu
Üye
Ne komik ahahha şakacı
Luck Star
Üye
Başarı Elektronik merkez teknik serviste staj yapıyorum Apple-Samsung-LG yetkili servis gel gör Samsung'a küfür edenler
Onu geçtim artık kasmasına bir neden bulamıyoruz hafıza kartına virüs girmiş diyor arkadaşlar
teknolojibaronu
Üye
Aferim size
Luck Star
Üye
Suç bizdemi Bir firmanın her telefonu kasarsa böyle olur gerçi ben müşterilerle ilgilenmiyorum içim rahat Öyle yalan söylemezdim millete şahsen , direk samsungu sat her hangi bir marka al derdim.
teknolojibaronu
Üye
Belli imaj kirletme çabaları devam
Luck Star
Üye
İmaj kirletmiyoruz gerçeği söylüyorum. Gelebilirsin müsaitsen, arkadan konuşmaları dinlersin gelen cihazları görürsün. %90'ı telefonu yeni aldım kasıyor , donuyor, gibi saçma nedenlerden geliyor.
teknolojibaronu
Üye
Konudaki arkadaş eski adıyla xxx bence iPhone 6 al kafan rahat olsun ne damacan plastiği nede güncelleme derdi apple ferahlıktır
Luck Star
Üye
Bak sende doğru yolu buldun
teknolojibaronu
Üye
Ben zaten iPhone 6 Plus kullanıyorum 3 aydır [emoji1]