21 Aralık'a Çok Az Kaldı(Ne düşünüyorsunuz?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Komikötesi laflar bunlar . :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
valla 21 Aralık yaklaşıyor evet,inceden bir ürperti yok değil tabii ki kız arkadaşımı falan uyardım bu konuda en azından hani olmaz gibi ama ya olursa hani diye uyardım ne yapması gerektiğini söyledim + özellikle 21 Aralık günü bi bahane bulup okula gitmemesini istedim vs vs.. Ama korku ve şüphem kıyamet değil 21 Aralık'ta kıyamet kopmayacak yaşanacaksa ki bi olay yaşanacaktır yeni bi çağ başlanıcı olacaktır hepsi bu hani bu da kulağa hoş gelsede ürkütücü yani bi hazırlık falan yapmadım sabırsızlıkla iple çekiyorum o tarihi :) ne düşünüyosunuz sorusuna ise cevabım ; ''Zeki müren de bizi görecek mi? '' :zuhaha: şaka tabii ama bişey düşünmüyorum az bi ürperti var hepsi bu :)

- - - Eklendi - - -

5 gün sonra yani 21 kasımda bir etkinlik oluşturacağım.. Oraya sadece ilgililer ve fantastik olaylara meraklı keşif ruhlu insanlar yazabilecek..Şimdiden belirteyim.. Geri kalanlar göremeyecek..

- - - Eklendi - - -

Orası forumda ne kadar metafiziki olaylarla içli dışlı insan varsa hepsinin birleştiği bir nokta olacak..

- - - Eklendi - - -

Sıradan insan diye bir şey yoktur, herkesin sıradışı güçleri vardır tek gereken inanmak.. [Dynamo]

Dünyayı herkes aynı görmez, kimisi perdenin önünden kimisi perdenin arkasından bakar.. [FA]

etkinliğe katılmak istiyorum nasıl olacak acaba? Nerede açılacak etkinlik?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Komikötesi laflar bunlar . :D
Doğrudur hacı herkesin ilgi alanı :D

- - - Eklendi - - -

valla 21 Aralık yaklaşıyor evet,inceden bir ürperti yok değil tabii ki kız arkadaşımı falan uyardım bu konuda en azından hani olmaz gibi ama ya olursa hani diye uyardım ne yapması gerektiğini söyledim + özellikle 21 Aralık günü bi bahane bulup okula gitmemesini istedim vs vs.. Ama korku ve şüphem kıyamet değil 21 Aralık'ta kıyamet kopmayacak yaşanacaksa ki bi olay yaşanacaktır yeni bi çağ başlanıcı olacaktır hepsi bu hani bu da kulağa hoş gelsede ürkütücü yani bi hazırlık falan yapmadım sabırsızlıkla iple çekiyorum o tarihi :) ne düşünüyosunuz sorusuna ise cevabım ; ''Zeki müren de bizi görecek mi? '' :zuhaha: şaka tabii ama bişey düşünmüyorum az bi ürperti var hepsi bu :)

- - - Eklendi - - -

etkinliğe katılmak istiyorum nasıl olacak acaba? Nerede açılacak etkinlik?
Şimdilik sır :D Ama emin ol çok ilginç bir yer olacak kendi aramızda acayip kopacağız her gün oraya merakla gireceksiniz :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Doğrudur hacı herkesin ilgi alanı :D

- - - Eklendi - - -

Şimdilik sır :D Ama emin ol çok ilginç bir yer olacak kendi aramızda acayip kopacağız her gün oraya merakla gireceksiniz :D

walla şahsen uzaya meraklı olduğumdan bu vb konular aşırı ilgimi çekiyor açıkcası takip etmek isterim :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
ben inanıyorum. Kıyamet kopmasına değil ama foton kuşağına.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
3. Dünya Savaşı çıkabilir
benimde tahminim bu yönde

acuxx

acuxx

Üye
21 . De geo sınavım var evet harbiden kıyamet kopucak :haha:

zombaka

zombaka

Üye
aman öyle yada böyle ölcem şu cehenneme gidelerin cezası bittikten sonra cennete gitme ihtimalini tartışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt