[»21.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu ;)]

Sponsorlu Bağlantılar

powercocuk15

powercocuk15

Üye
Hocam Şuan Nete Fazla Giremiyorum Grafikerim Bende . Eğer Kısmet Olursa Nete Tekrar Dönecem Yazılım Hakkında Baya Bilgim Var . Yardımcı Olacağım Sana Grafik Konusunda Baştan Aşağa Yeniden Bir Tema Hazırlıcam Sana Hediyem Olsun Sen Böle Bi Güzellik Yapmışssın Emek Harcamıssın

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Şuan Nete Fazla Giremiyorum Grafikerim Bende . Eğer Kısmet Olursa Nete Tekrar Dönecem Yazılım Hakkında Baya Bilgim Var . Yardımcı Olacağım Sana Grafik Konusunda Baştan Aşağa Yeniden Bir Tema Hazırlıcam Sana Hediyem Olsun Sen Böle Bi Güzellik Yapmışssın Emek Harcamıssın
inşaLLah hocam sagoLasın :).

ces5

ces5

Üye
Teşekkürler utakan güzel fw ellerine sağlık, yalnız birkaç kıyaslamam olacak bunu yanlış anlamayın sen ve undertaker kardeşimiz, bundan önce latino turbo vardı undertakerin onun kullandığı tema efektleri hiç kasmıyordu gayet hızlı ve görselliği güzeldi ve teması da hoşdu, senin fw de efekti açınca kasılmalar oldu ve telefonu yan tutunca biraz beklemek zorunda kalıyorum senin fw de undertakerde ise aşırı hzılıydı onu sabit tutamıyordum, demek istediğim iki fw nin de kendine göre artıları var. birleştirilebilse mükemmel bişey çıkacak heralde :)

--------------- Ekleme ---------------

bir sorum daha var sys & private klasörlerine nasıl girerim telefondan x-plorer la giremedim de

tylol_26

Üye
Bir dene ama yinede 360x640 boyutLarında bi reSim buL. XpLore iLe z ye giR boot'a gir kendi iStediğin reSmin adını startup diye kaydetmeyi unutma. Sonra boot doSyaSının içine at.
teşekkürler bu arada fw nin batarya süresi ve wifi hassasiyeti çok başarılı...

tkgenc

Üye
Müziklere ulaşmak için ne yapmalıyım müzikleri hangi dosyaya atmalıyım?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Müziklere ulaşmak için ne yapmalıyım müzikleri hangi dosyaya atmalıyım?

hafıza kaRtına Music diye biR kLasöR oLuştuR. Bidaki günceLLemede onu ayarLıcam kendi otomatik oLuşSun diye biR çok kişi soRuyoR bu soRuyu :).

teşekkürler bu arada fw nin batarya süresi ve wifi hassasiyeti çok başarılı...

Çok teşekküRLer hocam yoRumdan doLayı :).

astroerol

astroerol

Üye
Utkan Teşekürler dostum Çokkkkkkkkkk güzellll olmus ha birde bu sen ypmıssın aLTTADA bir abi aylaşmış linkleri, ordaki tema geçerli degilmi yok yani onun ikonlarını vss cok begendim de :):):)

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
Utkan Teşekürler dostum Çokkkkkkkkkk güzellll olmus ha birde bu sen ypmıssın aLTTADA bir abi aylaşmış linkleri, ordaki tema geçerli degilmi yok yani onun ikonlarını vss cok begendim de :):):)

evet o gecerli :)

kurduktan sonra temalardan black edıtıon u secmenız yeterlı :)

astroerol

astroerol

Üye
evet o gecerli :)

kurduktan sonra temalardan black edıtıon u secmenız yeterlı :)

dostum teşekürler :) utkan kardeş sanada cokk cokk teşekürler ben telefondan kablo ile internete baglandıgım için daha simdi indi :) şu an kuracagım cok basarılı görünüyor cok cok sagolun arkadaşlar emegi geçen herkeze teşekürler :)
İlk fw olacak inşallah güzel olur :):oke::oke::oke:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

TekRaR söyLüyoRum aRkadaSLar. Admin konu düzeLtme yetkimi aLdıgı için LinkLeri fiLan düzeLtemiyoRum o yüzden SOLWAYTER ( Hasan ) abim koyuyoR LinkLeri. LinkLer iLk mesajdadıR.

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
TekRaR söyLüyoRum aRkadaSLar. Admin konu düzeLtme yetkimi aLdıgı için LinkLeri fiLan düzeLtemiyoRum o yüzden SOLWAYTER ( Hasan ) abim koyuyoR LinkLeri. LinkLer iLk mesajdadıR.

Cfw İçin Eline sağlık ancak şöyle bir problemim var ben Nfe ile kendim bi tema ekledim ancak fotoğraflar vs tema ikonlarını almadı nasıl düzeltebilirim ? (Megalomaniax cfw sinde alıyordu) iki cfw de elimde mevcut nereleri değiştirmem gerekir acaba?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
DefauLt tema yükLemişSindiR.

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
DefauLt tema yükLemişSindiR.

Tema defult değil . Öncede kullanmıştım

Utk4n Peki Uygulama açıkken menüde uygulamanın üzerinde çıkan (uygulama Meşgul) simgesini değiştirmem için neyi değiştirmem lazım?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Tema defult değil . Öncede kullanmıştım

Utk4n Peki Uygulama açıkken menüde uygulamanın üzerinde çıkan (uygulama Meşgul) simgesini değiştirmem için neyi değiştirmem lazım?

YanLış yapmıSSındıR ozaman.

Onun doSyaSı waR. Fakat şuan netbookdan giRdiğim için bunda yok.

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
YanLış yapmıSSındıR ozaman.

Onun doSyaSı waR. Fakat şuan netbookdan giRdiğim için bunda yok.

Neyse Buldum Hangisi Olduğunu Şimdi Tekrar Flash atıyorum umarım düzelmiştir.

Cfw'n Hızlı ve Stabil Ayrıca :oke:

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
imageshack naptı böyle ya :bann::bann::bann::bann: dünyadaki tüm resimlerin %90'ı bu hatayı veriyo. resim felan görünmüyor

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Neyse Buldum Hangisi Olduğunu Şimdi Tekrar Flash atıyorum umarım düzelmiştir.

Cfw'n Hızlı ve Stabil Ayrıca :oke:

Amacım da öyLe biRşey yapmaktı zaten teşekkürLer :).
Daha hızLı yaptım fw yi ama admin konu düzeLtme yetkimi aLdıgı için Linkini koyamıyoRum.

imageshack naptı böyle ya :bann::bann::bann::bann: dünyadaki tüm resimlerin %90'ı bu hatayı veriyo. resim felan görünmüyor

Evet bütün reSimLer uçmuş aRtık oRaya atmycam :).

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Amacım da öyLe biRşey yapmaktı zaten teşekkürLer :).
Daha hızLı yaptım fw yi ama admin konu düzeLtme yetkimi aLdıgı için Linkini koyamıyoRum.

Evet bütün reSimLer uçmuş aRtık oRaya atmycam :).

Linki Bana Özelden Atabilirsin :d: Resim İçinde PhotoBucket.c-o-m 'u Öneririm Reklam olmasın diye yaptım:islik

astroerol

astroerol

Üye
resimleri neden göremiyorum ya