inşaLLah hocam sagoLasınHocam Şuan Nete Fazla Giremiyorum Grafikerim Bende . Eğer Kısmet Olursa Nete Tekrar Dönecem Yazılım Hakkında Baya Bilgim Var . Yardımcı Olacağım Sana Grafik Konusunda Baştan Aşağa Yeniden Bir Tema Hazırlıcam Sana Hediyem Olsun Sen Böle Bi Güzellik Yapmışssın Emek Harcamıssın
.
teşekkürler bu arada fw nin batarya süresi ve wifi hassasiyeti çok başarılı...Bir dene ama yinede 360x640 boyutLarında bi reSim buL. XpLore iLe z ye giR boot'a gir kendi iStediğin reSmin adını startup diye kaydetmeyi unutma. Sonra boot doSyaSının içine at.
Müziklere ulaşmak için ne yapmalıyım müzikleri hangi dosyaya atmalıyım?
.teşekkürler bu arada fw nin batarya süresi ve wifi hassasiyeti çok başarılı...
.Utkan Teşekürler dostum Çokkkkkkkkkk güzellll olmus ha birde bu sen ypmıssın aLTTADA bir abi aylaşmış linkleri, ordaki tema geçerli degilmi yok yani onun ikonlarını vss cok begendim de![]()

evet o gecerli
kurduktan sonra temalardan black edıtıon u secmenız yeterlı![]()
utkan kardeş sanada cokk cokk teşekürler ben telefondan kablo ile internete baglandıgım için daha simdi indi
şu an kuracagım cok basarılı görünüyor cok cok sagolun arkadaşlar emegi geçen herkeze teşekürler 

Utkan Teşekürler dostum Çokkkkkkkkkk güzellll olmus ha birde bu sen ypmıssın aLTTADA bir abi aylaşmış linkleri, ordaki tema geçerli degilmi yok yani onun ikonlarını vss cok begendim de![]()
TekRaR söyLüyoRum aRkadaSLar. Admin konu düzeLtme yetkimi aLdıgı için LinkLeri fiLan düzeLtemiyoRum o yüzden SOLWAYTER ( Hasan ) abim koyuyoR LinkLeri. LinkLer iLk mesajdadıR.
DefauLt tema yükLemişSindiR.
Tema defult değil . Öncede kullanmıştım
--------------- Ekleme ---------------
Utk4n Peki Uygulama açıkken menüde uygulamanın üzerinde çıkan (uygulama Meşgul) simgesini değiştirmem için neyi değiştirmem lazım?
YanLış yapmıSSındıR ozaman.
Onun doSyaSı waR. Fakat şuan netbookdan giRdiğim için bunda yok.

Neyse Buldum Hangisi Olduğunu Şimdi Tekrar Flash atıyorum umarım düzelmiştir.
Cfw'n Hızlı ve Stabil Ayrıca
.imageshack naptı böyle yadünyadaki tüm resimlerin %90'ı bu hatayı veriyo. resim felan görünmüyor
.Amacım da öyLe biRşey yapmaktı zaten teşekkürLer.
Daha hızLı yaptım fw yi ama admin konu düzeLtme yetkimi aLdıgı için Linkini koyamıyoRum.
--------------- Ekleme ---------------
Evet bütün reSimLer uçmuş aRtık oRaya atmycam.
Resim İçinde PhotoBucket.c-o-m 'u Öneririm Reklam olmasın diye yaptım
Linki Bana Özelden AtabilirsinResim İçinde PhotoBucket.c-o-m 'u Öneririm Reklam olmasın diye yaptım
.