2026 Telsiz Vergisi Aylık 27 Lira Oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
2026 Telsiz Vergisi Aylık 27 Lira Oldu.
2026 telsiz vergisi aylık 27 Lira oldu, yıllık 324 liradır.

Normalde 28 lira olacaktı, 1 lira indirim yapmışlar sakız alın o parayla, eskiden bu parayla paket alırdık.

• Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: remixtik ve MAERKEK

remixtik

remixtik

Üye
2026 telsiz vergisi aylık 27 Lira oldu, yıllık 324 liradır.

Normalde 28 lira olacaktı, 1 lira indirim yapmışlar sakız alın o parayla, eskiden bu parayla paket alırdık.
Çaldım gönderini formuna 😀

• Kahkaha
Tepkiler: 0sıfırcı ve PALA.
Silinen Üye 2626364

Silinen Üye 2626364

Kapalı Hesap
2025 Aralık sonunda gsm hattımı tamamen kapattım ne güzel.Kurtulun sizi sömüren herşeyden..

• Şaşırdım
Tepkiler: 0sıfırcı, Baydırman ve PALA.

derya1978

Üye
Şu sahte dünyada ne gerçek ki, takma isim tabiki (h)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

s.a pala hocam nasılsınız bişey soracağım bilginiz varmıdır

eylül ayında 12 ay taahhüt ile faturasız hattan faturalı hatta geçiş yaptım bende her ay bu post2pre geçiş kalan vergi adı altında 16,13 tl kesiliyor bu nedir eylül ayından beri telsiz kullanım vergisi alınmıyordu bu ay 26,98 tl fatura ya yansımış

post2pre geçiş kalan vergi telsiz kullanım vergisi ise eylülden aralık alınmadı

tgm kullanim faturasiz hattan devir yeni 16,13 tl

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
s.a pala hocam nasılsınız bişey soracağım bilginiz varmıdır

eylül ayında 12 ay taahhüt ile faturasız hattan faturalı hatta geçiş yaptım bende her ay bu post2pre geçiş kalan vergi adı altında 16,13 tl kesiliyor bu nedir eylül ayından beri telsiz kullanım vergisi alınmıyordu bu ay 26,98 tl fatura ya yansımış

post2pre geçiş kalan vergi telsiz kullanım vergisi ise eylülden aralık alınmadı

tgm kullanim faturasiz hattan devir yeni 16,13 tl

Faturalıya faturasızdan geçişi ifade ediyor olabilir, aynı operatör altında geçiş olduysa ücretlendirme farklı olabilir. Örneğin Turkcell faturasızdan, Türk Telekom faturalıya geçerseniz, o senenin sonuna kadar olan vergi borcu eski operatöre kalır ama aynı operatörün altındaki geçişte ek ücretler yansıyabilir, müşteri temsilcisine sorun. Numara taşıma yerine devir işlemi falan mı yapıyorlar tahsilatını bilmiyorum :hmmm

Üst Alt