MAERKEK
Moderator
Benim modemin arayüzümde tanımlı olması lazım . Otomatik ayarlıyor acaba mac adresinden mi alıyor ?abim bi ara modem aldı, operator (turkcell-super online) şifreyi vermedi iade etti modemi
Benim modemin arayüzümde tanımlı olması lazım . Otomatik ayarlıyor acaba mac adresinden mi alıyor ?abim bi ara modem aldı, operator (turkcell-super online) şifreyi vermedi iade etti modemi
İşyerinde modem var bütün pc ler doktor asistanlar bağlanıyorKonu güncel arkadaşlar . Hep goy goy yapmayalım . Güzel cevaplarınızı bekliyorum.
Türktelekomdan şifre kullanıcı adı almak mümkün imiş
Alacaksan sakın operatörlerin el attığı modemleri alma. Çünkü operatörler o modemin arayzünü kısıtlayabiliyor. Alacaksan direk sade olarak al. Bu arada bütçen ne kadar?Konu güncel arkadaşlar . Hep goy goy yapmayalım . Güzel cevaplarınızı bekliyorum.
Türktelekomdan şifre kullanıcı adı almak mümkün imiş
Niye öyle dedin ki şimdi? Arayuzden kisitlaninca çoğu kullanıcı için bir kayıp olmuyor ki o kadar da.Alacaksan sakın operatörlerin el attığı modemleri alma.
Ben şuan Vodafone yazılımlı ZTE H168A modem kullanıyorum yazılımı kısıtlı pişmanım bu yüzden.Niye öyle dedin ki şimdi? Arayuzden kisitlaninca çoğu kullanıcı için bir kayıp olmuyor ki o kadar da.
Huawei modem kullanmıştım bir müddet bu konudan sonra. Çok cafcaflı bir şey değildi ancak baya stabil çalışıyordu 25 30 kişi falan bağlanıyoruk. Modelini bulabilirsem atmaya çalışırım.
Hayırlı olsunEvet beyler yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . Modem değilde router aldım . Tp-link archer AX53 | AX3000 çift bantlı modem aldım
Hayırlı olsun hocamEvet beyler yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . Modem değilde router aldım . Tp-link archer AX53 | AX3000 çift bantlı router aldım
Hayırlı olsun kardeşim. İyi günlerde güle güle kullanman dileğiyle. TP-Link almak iyi olmuş kendisi en iyi router üreticisidirEvet beyler yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . Modem değilde router aldım . Tp-link archer AX53 | AX3000 çift bantlı router aldım
Teşekkürlerhayırlı olsun güle gülekullan, tplink güzel ben memnunum genişleticilerden, AC2600 Wi-Fi Range Extender - RE650 aldıydım çok memnunum