Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşyerinde modem var bütün pc ler doktor asistanlar bağlanıyor
Arada internet erişemiyorsun ama günde genel olarak iyi çekiyor
İnternet erişiminde aynı anda bağlı olduğumuz halde hızlı
Ben bi marka model bakıyım yazarım sen yine araştırırsın ama ben gözlemlediğim kadarıyla gayet iyi gibi
Alacaksan sakın operatörlerin el attığı modemleri alma. Çünkü operatörler o modemin arayzünü kısıtlayabiliyor. Alacaksan direk sade olarak al. Bu arada bütçen ne kadar?
Elimde TP-Link TD-W8961N V1 ADSL modem var istersen satabilirim kaliteli ve güzel bir modem ama çok ama çok eski.
Niye öyle dedin ki şimdi? Arayuzden kisitlaninca çoğu kullanıcı için bir kayıp olmuyor ki o kadar da.
Huawei modem kullanmıştım bir müddet bu konudan sonra. Çok cafcaflı bir şey değildi ancak baya stabil çalışıyordu 25 30 kişi falan bağlanıyoruk. Modelini bulabilirsem atmaya çalışırım.
MAERKEK
Admin
Konu Sahibi
Operatör modemi almayacağım elbet .
8 cihazın aynı anda rahatça bağlanacağı modem lazım . En az Wifi 6 standartında olmalı.
İnternet sağlayıcısının verdiği wifiden kopma , veri paketini göndermeme yaşatıyor . 24 mbps veremiyor. 50 mpbs hiç veremez bence
Niye öyle dedin ki şimdi? Arayuzden kisitlaninca çoğu kullanıcı için bir kayıp olmuyor ki o kadar da.
Huawei modem kullanmıştım bir müddet bu konudan sonra. Çok cafcaflı bir şey değildi ancak baya stabil çalışıyordu 25 30 kişi falan bağlanıyoruk. Modelini bulabilirsem atmaya çalışırım.