2025 Modem Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
abim bi ara modem aldı, operator (turkcell-super online) şifreyi vermedi iade etti modemi
Benim modemin arayüzümde tanımlı olması lazım . Otomatik ayarlıyor acaba mac adresinden mi alıyor ?

cyborg78

cyborg78

Üye
valla bilmiyom okadarını, belki modemden modeme değişebilir, her markanın sistemi farklı olabilir

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Konu güncel arkadaşlar . Hep goy goy yapmayalım . Güzel cevaplarınızı bekliyorum.

Türktelekomdan şifre kullanıcı adı almak mümkün imiş

• Beğen
Tepkiler: PALA.
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Konu güncel arkadaşlar . Hep goy goy yapmayalım . Güzel cevaplarınızı bekliyorum.

İşyerinde modem var bütün pc ler doktor asistanlar bağlanıyor
Arada internet erişemiyorsun ama günde genel olarak iyi çekiyor
İnternet erişiminde aynı anda bağlı olduğumuz halde hızlı
Ben bi marka model bakıyım yazarım sen yine araştırırsın ama ben gözlemlediğim kadarıyla gayet iyi gibi

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
XXXturi01

XXXturi01

Üye

Alacaksan sakın operatörlerin el attığı modemleri alma. Çünkü operatörler o modemin arayzünü kısıtlayabiliyor. Alacaksan direk sade olarak al. Bu arada bütçen ne kadar?

Elimde TP-Link TD-W8961N V1 ADSL modem var istersen satabilirim kaliteli ve güzel bir modem ama çok ama çok eski.

Dobraokuyucu

Üye
Alacaksan sakın operatörlerin el attığı modemleri alma.
Niye öyle dedin ki şimdi? Arayuzden kisitlaninca çoğu kullanıcı için bir kayıp olmuyor ki o kadar da.

Huawei modem kullanmıştım bir müddet bu konudan sonra. Çok cafcaflı bir şey değildi ancak baya stabil çalışıyordu 25 30 kişi falan bağlanıyoruk. Modelini bulabilirsem atmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Operatör modemi almayacağım elbet .

8 cihazın aynı anda rahatça bağlanacağı modem lazım . En az Wifi 6 standartında olmalı.

İnternet sağlayıcısının verdiği wifiden kopma , veri paketini göndermeme yaşatıyor . 24 mbps veremiyor. 50 mpbs hiç veremez bence

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Niye öyle dedin ki şimdi? Arayuzden kisitlaninca çoğu kullanıcı için bir kayıp olmuyor ki o kadar da.

Huawei modem kullanmıştım bir müddet bu konudan sonra. Çok cafcaflı bir şey değildi ancak baya stabil çalışıyordu 25 30 kişi falan bağlanıyoruk. Modelini bulabilirsem atmaya çalışırım.
Ben şuan Vodafone yazılımlı ZTE H168A modem kullanıyorum yazılımı kısıtlı pişmanım bu yüzden.

• Beğen
  • Üzüldüm
Tepkiler: Dobraokuyucu ve 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Modem +router şeklinde de kullanılıyormuş . Bana ev internetinin kablolu hali de lazım oluyor. Kablo ile bağlantıyı dağıtan var mı acaba ?

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Evet beyler yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . Modem değilde router aldım . Tp-link archer AX53 | AX3000 çift bantlı router aldım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cyborg78, Dobraokuyucu ve 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
  • Beğen
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Evet beyler yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim . Modem değilde router aldım . Tp-link archer AX53 | AX3000 çift bantlı router aldım
Hayırlı olsun kardeşim. İyi günlerde güle güle kullanman dileğiyle. TP-Link almak iyi olmuş kendisi en iyi router üreticisidir

• Beğen
cyborg78

cyborg78

Üye
hayırlı olsun güle gülekullan, tplink güzel ben memnunum genişleticilerden, AC2600 Wi-Fi Range Extender - RE650 aldıydım çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve XXXturi01
Takipçi Satın Al

Üst Alt