2015 Volkswagen Touareg

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2015 Volkswagen Touareg



Yenilenmiş tasarım ve güncellenmiş motor seçeneklerine ev sahipliği yapabilir.Volkswagen Touareg üç seneyi aşkın bir süredir piyasadaki konumunu korurken markanın, amiral gemisi modeli için mütevazi bir makyajlama operasyonu üzerinde çalışıyor olması açıkçası biraz sürpriz oldu!
Son günlerde görevini son derece başarılı bir biçimde yerine getiren casıs fotoğrafçılar tarafından yakalanan karelerde makyajlı Touareg yüzlerini kamufle etmiş bir halde karşımıza çıkarken büyük ihtimalle değişikliğe uğramış tamponlarını, yenilenmiş ön ızgarasını ve güncellenmiş aydınlatma sistemlerini saklıyor. İç kabin görüntülerini elde edebilmek için araca yeterince yakınlaşma fırsatı bulamayan casus fotoğrafçılar bu konuda bizleri biraz üzüyor olsa da iç kabinin güncellenmiş bir bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra birçok yeni sürücü asistanı teknolojisinden yararlanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.
Kaputun altında taban modeli olarak görev yapacak olan 3.0 litrelik V6 TDI 205 beygirin yanı sıra 400 Nm tork üretirken yeni Touareg’in gelişiyle bu donanım yerini geliştirilmiş yakıt verimliliği hedefleyerek dört silindirli bir motora bırakabilir. Tıpkı bunun gibi 245 beygirlik 3.0 litre hacmindeki TDI modeli de yaklaşık 260 beygir üretebilmek üzere geliştirilebilir gibi görünüyor.
Makyajlı Volkswagen Touareg’in 2014 senesinin sonbaharında 2015 model yılı ile satışa sunulması bekleniyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
Volkswagen jeep yapmasın be güzel yapamıyorlar tipini hiç beğenmedim :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
453
Kingmortall
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
540
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
650
x-scarface
x-scarface
Cevap
1
Görüntüleme
628
fk555897


Üst Alt