2015 Porsche Cayenne

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2015 Porsche Cayenne
[h=2]2015 makyajlı Porsche Cayenne, ilk kez objektiflere yakalandı.[/h]
Önümüzdeki sene içerisinde siftah yapabilir.
Porsche Cayenne bir kaç senedir galerilerdeki yerini korurken, ünlü Alman markası başarılı crossover modeli için makyajlanmış bir versiyonu tanıtmanın hazırlıklarını yapıyor.

Casus araba fotoğrafçıları tarafından yakalanan bu pozlarda güncellenmiş olan modelin yeni bir ön tampona ve yenilenmiş ön-arka farlara sahip olacağını söylemek mümkün.

Motor seçenekleri ise büyük ihtimalle değişmeyecek ancak Cayenne’in S versiyonu için 413 beygir ve 520 Nm tork gücünde yeni bir çift turbolu 3.0 litrelik V6, araç içerisinde yerini alabilir. İhtimaller arasında bir de teni E-Hybrid modeli bulunuyor. Bu ara ise 3.0 litrelik V6 motoru ile 316 beygir üretirken 94 beygir de lityum iyon batarya paketli elektrik motorundan kazanacak. Bu donanım sayesinde aracın toplam gücü 410 beygir olarak hesaplanırken sadece elektrik modunda kullanıldığında aracın menzili en fazla 35.4 kilometre olarak ölüçülüyor.

Büyük bir merakla beklediğimiz makyajlanmış Porsche Cayenne’in önümüzdeki sene içerisinde tanıtılması beklenirken, bu durumda aracın 2015 model yılı ile satışa sunulacağını ekleyebiliriz.

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


Üst Alt