2015 Salon Dizayn Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
2015 Salon Dizayn Modelleri
Yeni yılda salon dekorasyonunuzu yeniden dizayn etmeye ne dersiniz? Tarzınızı konuşturabileceğiniz salon dekorasyonu için, değişikliğe mobilyalardan başlayabilirsiniz. Koltuklarınızı değiştirmenin vakti geldiyse, yeni yılda yeni koltuk tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Modern, klasik ya da avangard koltuk takımları ile yeni yılda salonunuzda yenilik yaratın. 2015 salon dizayn modelleri, özellikle köşe koltuk takımlarına sıkça yer veriyor. Klasik ya da modern köşe koltuklar, özellikle genç ve yeni evli çiftlerin tercihi oluyor. Rahat ve konforlu bir oturma seçeneği sunan bu koltuklar, modern salon dekorasyonu için iyi bir seçim olacak.

2015 salon dizayn modelleri, kontrast oluşturan dekorasyonları ile dikkatimizi çekiyor. Siyah ve beyaz kontrastı artık geride kalıyor. Salon dekorasyonunda iki farklı rengi bir arada kullanabilirsiniz. Bordo renkli koltuklarınızı, haki yeşiline boyanmış duvarlarla tamamlayabilirsiniz. Ya da turkuaz renkli duvarları, beyaz mobilyalarla tamamlamaya ne dersiniz? Evinizde her zaman yaz havası estirecek turkuaz ve beyaz ikilisi, artık yalnızca yazlık evlerde değil, salon dekorasyonunda da tercih ediliyor.




Yenilik yaratmak için, küçük ama etkili bir detay da aksesuarlar oluyor. Avizeler, aplikeler, masa üstü objeleri, aydınlatma seçenekleri, halılar, perdeler ve diğer küçük objeler, salon dekorasyonunda oldukça etkili bir rol oynuyor. 2015 salon dizayn modelleri arasında da yer alan ve oldukça etkili görünen aksesuarlar için, Mudo Concept, Ikea gibi mobilya mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.





















 

Benzer Konular

Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Marco Laren
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
600
Marco Laren
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Marco Laren


Üst Alt