2017 yılı dekorasyon modelleri, standart dekorasyonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2017 yılı dekorasyon modelleri, standart dekorasyonlar
2017 yılının dekorasyon modelleri yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Standart 2017 dekorasyon modellerini kolay bir şekilde makalemizden öğrenebilirsiniz.

Salon Odası Dekorasyon Önerileri
Solan odası en çok rahatsız olduğumuz şeylerden biri belki de kolonlar. Siz de kolonlarınızın arasını salon mobilya takımınızla uyumlu olacak renkte duvar kâğıtları, resimler ya da taşlar ile kaplayabilir, aydınlatma elemanları yardımıyla görüntüyü zenginleştirip farklı bir alan yaratabilirsiniz. Mavi, yeşil ve mor renklerinin özellikle açık pastel tonlarının dinlendirici ve dinginlik verici özelliğinden faydalanabilirsiniz. Alandan tasarruf etmek adına birkaç tane oturma grubu kullanmak yerine köşe takımları tercih edebilirsiniz. Salon odası dekorasyon önerilerinin hemen ardından sıradaki dekorasyon önerilerimizden olan Mutfağınız için uygun olan önerilerde.

Mutfak Dekorasyon Önerileri
Mutfak, yemek pişirirken kullandığınız yağdan ötürü zaman içerisinde perdeler ve tüller çok kolay kirlenir. Mutfağınızda kolay temizlenebilir stor perdeler kullanarak bu dertten kurtulabilirsiniz. Rengârenk aksesuarlarla gözünüzü yormayacak ama size güç ve enerji verecek bir ortam tasarlayabilir ve yemek yapmaktan yorulduğunuzda oturup hem dinlenip hem de kendinize vakit ayırabileceğiniz bir kahve ya da çay köşesi dizayn edebilirsiniz. Mutfaklarınıza uygun dekorasyon önerilerinden sonra sizlere bir sonraki dekorasyon önerilerinden olan Yatak Odası dekorasyon önerilerinden bahsedeceğiz.

Yatak Odası Dekorasyon Önerileri
Yatak odanızda gözünüzü yoracak ve size enerji verecek canlı renkler yerine ruhunuzu dinlendirecek dinginlik verici ya da nude tonlarındaki renkleri kullanabilirsiniz. Tabii eğer renkli şeyleri seviyorsanız duvarlarınızı ya da büyük mobilyalarınızı renklendirmek yerine renkli aksesuarları tercih edin. Yatak odanız için ufak bir önerilerden sonra hemen altta sıradaki önerimiz Banyonuz için olacak, Banyonuz için dekorasyon önerileri hemen bir altta yer alıyor.

Banyo Dekorasyon Önerileri
Banyo çok fazla aydınlığa ihtiyacınızın olmadığı banyolarda loş ışık veren aydınlatma elemanlarından ve doğal taşlardan faydalanabilirsiniz. Eğer doğallık hoşunuza gidiyorsa ahşap detaylar da sizi oldukça mutlu edecektir. Banyo keyfinizi uzun uzun yaşayabileceğiniz yatıp dinlenme bölümü yaptırabilir ya da müzikten hoşlanıyorsanız şarkı söyleyen ve ışıklı duşa kabinleri tercih edebilirsiniz. Eviniz için standart dekorasyon önerileri çok basit olmakla birlikte oldukça işe yarar ve kullanışlı tavsiyeler içeriyor. Banyonuz için de dekorasyon önerilerini sunduk, bir sonraki 2017 dekorasyon önerilerini de ufak bilgilendirici yazıları takip etmek için sitemizi takip etmeyi unutmayın
 

Benzer Konular

Marco Laren
Cevap
1
Görüntüleme
801
omer.talha
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Marco Laren
Marco Laren
Cevap
1
Görüntüleme
852
omer.talha
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
598
Marco Laren


Üst Alt