2015 Modern Oturma Odası Dekorasyonları

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
2015 Modern Oturma Odası Dekorasyonları
Modern bir salon dekorasyonunuz varsa, evin geri kalan bölümlerinde de aynı etkiyi yaratmanız gerekebilir. Modern bir salonun yanında modern oturma odası dekorasyonu da gereklidir. Akşamları salon yerine oturma odasında oturmayı tercih edenlerdenseniz, o zaman oturma odanızın nasıl dekore edildiği, hangi renklerin kullanıldığı da daha çok önem kazanıyor. Oturma odası, küçük, şirin ama bir o kadar da kullanışlı bir alandır. Bu durumda oturma odanızda hem televizyon köşesi, hem de okuma köşesi yaratabilirsiniz. Bunun için dekoratif çözümler size yardımcı olacak.

Modern oturma odası dekorasyonu için işe koltuklarınızı değiştirerek başlayabilirsiniz. Modern koltuk takımları, özellikle Tepe Home ve İkea mağazalarında birbirinden güzel model seçenekleri ile yer alıyor. Uygun fiyatlı ürünler arıyorsanız, IKEA mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Koltuk takımlarını tamamlayan yine modern mobilyalar da gerekiyor. Eğer oturma odanızda bir kitaplığa ihtiyacınız varsa, yerden tasarruf etmek için duvara monteli, raflı kitaplık modellerini tercih edebilirsiniz. Böylece hem odada fazladan yer açılacak, hem de kitaplarınız bir arada, oturma odanızda olacak.

Köşe koltuk takımları, son yıllarda modern oturma odası dekorasyonu modellerinde sıkça karşımıza çıkıyor. Hem şık, hem rahat hem de az yer kaplayan köşe koltuk takımları, mobilya mağazalarının 2015 yılı koleksiyonunda da sıkça yer alıyor. Eğer siz de oturma odanızda ferah ve bir o kadar da modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız, açık renklerde bir köşeli koltuk tercih edebilirsiniz.

2015 modern oturma odası dekorasyonlarından seçmeler:



















 

Benzer Konular

Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
897
Marco Laren
Marco Laren
Cevap
1
Görüntüleme
854
omer.talha
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
862
Marco Laren
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Marco Laren


Üst Alt