2014'ün En iyi akıllı telefonu hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
ayrıca discovery elite işlemcisi msm8974 yani 2.2Ghz -G2 de 2.26 -
Videoyu bulabilir misin :D
Tam bilemiyorum aklima ilk gelen oydu :gul:

bulursam atarım .

elite işlemci olarak G2 ile aynı hemen hemen . G2 2.26GHZ elite 2.20Ghz... ayrıca 4G felan da yokmuş . fazladan 1 gb ram var diye parayı çöpe atanlar olcak mı bakalım . ayrıca ekranı IPS değil LTPS . haberiniz olsun . 1300 değil de 1100 den çıksa şansı vardı ama şuan sadece kağıt üzerinde kendini tatmin isteyeceklerin telefonu :D(maddi açıdan bakanlar olucak ise gitsin nexus5 lg g2 alsın aynı fiyat )

Invoke

Invoke

Üye
Hemen hemen aynı işlemci değil, tam olarak aynı işlemci. 8974-AA çipseti. Frekansı kendileri istedikleri gibi ayarlarlar, root yaparsan sen de değiştirebilirsin. +1GB'ın hiç bir şekli olmayacak. Sadece kağıt üstü. Ekranın kağıt üzerinde dahi şekli yok zaten. Bu sefer olmadı.

Anußis

Anußis

Üye
Eğer beklendiği gibi çıkarsa bence yılın cihazı Lumia 1820 olur

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Invoke

Invoke

Üye
Çok şey bekleniyor o cihazdan. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Eğer beklendiği gibi çıkarsa bence yılın cihazı Lumia 1820 olur

Lumialarda özellikle 1520V cok hosuma gidiyor ancak . Yazilimsal olarak cok eksiklikleri var . Birde nokia satis politikasini degistirmesi lazim . Kamerasi en iyi modele full hd ekran takmayip , diger ozellikleri daha dusuk olana takma gibi bir çaba icerisinde .. şöyle ful+ful yapmiyor nedense

• Beğen
Tepkiler: theyunus
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
j3 suya dayanıklı olmıycak benim bildiğim kadarıyla çünkü lg g serisinde ucuz ve iyi akilli tel üretiyo örn g2 özellikleri çok iyi fiyatida özelliklerine göre makul lg nin g serisi alina bilecek en iyi telefonlardan hele hele g flex
Lg g flex nasıl olur bilmiyorum yamuk duruyor cok iyi ama içindeki verdigi görüntüyü yamiyor sanki banami oyle geldi gercekte mi? Oyle bilmiyorum

sasua42

sasua42

Üye
j3 suya dayanıklı olmıycak benim bildiğim kadarıyla çünkü lg g serisinde ucuz ve iyi akilli tel üretiyo örn g2 özellikleri çok iyi fiyatida özelliklerine göre makul lg nin g serisi alina bilecek en iyi telefonlardan hele hele g flex
Yalnış biliyorsun dostum suya ve toza dayanıklı olacak

Invoke

Invoke

Üye
Yanlış biliyorsun, doğru biliyorsun yok. Hepsi dedikodu, kesin bir şey yok. Bakalım, ne gelecek.

Invoke

Invoke

Üye
Tamam.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 2014 ün en iyisi

Invoke

Invoke

Üye
Note 3 2013 cihazı. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Yillara gore soylemek mumkun degil .. 2014 ilk ceyreginde mesela nexus5 diyebilirz. 2013 son çeyrek lg g2 olur.. bunun gibi . 2014 ikinci çeyregi de en iyisi Z2 olacak...

sasua42

sasua42

Üye
Lg g3 ün İlk işlemci performans testi bile ortaya çıktı cihaz 3 model sekilinde gelecek 1 i media tek 8 çekirdekleri 2.7ghz+1.7 ghz diğeri snapdragon 805
Hepsi kaliteli ekran ve suya toza karşı dayanıklı
Yani anlayacağınız snapdragon805 li modeli z2 ile tamemen aynı hızda herşeyi aynı mediatek işlemcili daha üstün olucak
Yillara gore soylemek mumkun degil .. 2014 ilk ceyreginde mesela nexus5 diyebilirz. 2013 son çeyrek lg g2 olur.. bunun gibi . 2014 ikinci çeyregi de en iyisi Z2 olacak...
Lg g3 var note 4 var dur bakalım z2 deme hemen

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg g3 ün İlk işlemci performans testi bile ortaya çıktı cihaz 3 model sekilinde gelecek 1 i media tek 8 çekirdekleri 2.7ghz+1.7 ghz diğeri snapdragon 805
Hepsi kaliteli ekran ve suya toza karşı dayanıklı
Yani anlayacağınız snapdragon805 li modeli z2 ile tamemen aynı hızda herşeyi aynı mediatek işlemcili daha üstün olucak
Lg g3 var note 4 var dur bakalım z2 deme hemen

G3 ve note4 3. Veya 4. Çeyrek te cikar diye tahmin ediyorum ..
Ayrica snapdragon 805 farkli bir sey yani z2 ile felan ayni olmaz..

Onun disinda 8cekirdek islemciyi cok onceden duyurmustu lg . 2k ekrani olucak zaten...

kfahaa

kfahaa

Üye
General mobile discovery elite 3

sasua42

sasua42

Üye
G3 ve note4 3. Veya 4. Çeyrek te cikar diye tahmin ediyorum ..
Ayrica snapdragon 805 farkli bir sey yani z2 ile felan ayni olmaz..

Onun disinda 8cekirdek islemciyi cok onceden duyurmustu lg . 2k ekrani olucak zaten...
Dostum benim tahminim aynı dediğim yani hızları hemen hemen eşit olur ve z2 snapdragon801 le geliyor lg g3 ise snapdragon805 805 ile gelen modeli var

aksitman

aksitman

Üye
Yalnış biliyorsun dostum suya ve toza dayanıklı olacak
sdn bile kesin konuşmaz ken siz nasil kesin konuşuyosunuz anlamıyorum...
Lg g flex nasıl olur bilmiyorum yamuk duruyor cok iyi ama içindeki verdigi görüntüyü yamiyor sanki banami oyle geldi gercekte mi? Oyle bilmiyorum
lg gflex oyun için üretilmiş bir telefon o nedenle yassı bir telefon

Üst Alt