2014'ün En iyi akıllı telefonu hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Dostum tam bir saçmalamışsın lg g2 bu.ların rakibi değil çünkü lg g2 2. Nesil akıllı telefon fakat xperia z2 htc one 2 vb... 3. Nesil akıllı telefonlar sen lg g2 ile s4 ü z1 i htc one i karşılaştirabilirsin emin ol o listeden lg g2 i çıkar lg g3 ve ya lg g3 pro yu koy gör bak neler olur
Lg g3 çıkacağı belli mi? Ki veya tanıtıldı mi?
Haber varmi hic duymadım!....

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Invoke

Invoke

Üye
Çıkar yakında. :D

• Beğen
Tepkiler: theyunus
Luck Star

Luck Star

Üye
Çıkınca bir eski modelden 10bin kat daha hizli felan mi olucak saniyorsunuz :D neyse kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: halfglaze
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Xperia Z2

sasua42

sasua42

Üye
Çıkacak hatta özellikleri bile tanıtıldı ve bin kat hızlı diyen arkadaş için de diyorum z2 ile ölümüne kapisir hatta geçer büyük ihtimalle de lg g2 den de bayağı bir hızlı olacak
Lg g3 çıkacağı belli mi? Ki veya tanıtıldı mi?
Haber varmi hic duymadım!....
Dostum özellikleri çıktı çok oldu bile sizali

• Beğen
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Simdi baktım evet
Lg g2 yi utandiracak derecede iyi olacağı belirtilmiş. Fikrim değişecek gibi g3 e kayabilirim
Lg son yılda bayağı kendini astı g2 ile başladı bu yolculuk bakalim ileriki zamanlar da neler olcak :-)

• Beğen
sasua42

sasua42

Üye
Dostum z2 den bile hızlı olabilir emin ol ya hızlı olacak ya da aynı hızda ama z2 deki şu gecirmeme gibi özelliklerde var kamerası sa çok güçlenmiş lg g2 den çok daha hızlı

Invoke

Invoke

Üye
Z2den ne kadar hızlı olabilir, milisaniyeler bu kadar mı önemli? Hayatta en rahat harcadığınız şey zamandır belki de ama bu kadar takıyor herkes şu milisaniyelere. G3'ün olayı yine uygun fiyatla girmesi olacaktır büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: halfglaze ve theyunus
Luck Star

Luck Star

Üye
Z2den ne kadar hızlı olabilir, milisaniyeler bu kadar mı önemli? Hayatta en rahat harcadığınız şey zamandır belki de ama bu kadar takıyor herkes şu milisaniyelere. G3'ün olayı yine uygun fiyatla girmesi olacaktır büyük ihtimalle.

Aslinda uygun degil . 32 gb olan 1800 lira idi çıktığında yani htc one 32gb ile hemen hemen ayni ... sadece sony pahalı satıyor . Samsung ise piyasayı elinde tutmak için pahalı çıkarıp ucuzlatiyor. .. ama z2 den iyi olucak bence .. g3 cikana kadar z3 te gelir

Luck Star

Luck Star

Üye
Bence telefonda onemli olan menude kasmiyacak , telefonda donma , reset atma olmayacak bir de oyunlardaki fps onemli .ve de telefondaki kullanilabilir ozellikler ... mesajlari ha 2sn de acmis ha 3sn de . Zaten telefonu kullanirken bunu anlayamazsin , sadece 2 cihaz yan yana test ederken anlasiliyor ....

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bakalım... Z2 şuan M8den de iyi bence. Her şey fiyatına bağlı.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ki fiyatıda 2250-2500 tl arası olur Z2'NİN :D

Luck Star

Luck Star

Üye
En iyi telefon 3310 :P

• Beğen
sasua42

sasua42

Üye
Aslinda uygun degil . 32 gb olan 1800 lira idi çıktığında yani htc one 32gb ile hemen hemen ayni ... sadece sony pahalı satıyor . Samsung ise piyasayı elinde tutmak için pahalı çıkarıp ucuzlatiyor. .. ama z2 den iyi olucak bence .. g3 cikana kadar z3 te gelir
Zaman gostericek dostum

aksitman

aksitman

Üye
Beyler lg g3 3 modeli olacak bir modelinde media tek işlemcili 8 cekirdekli 2.7 ghz +1.7 ghz 2 k çözünürlük suya dayanıklı 3 gb ram 3400 mah batarya(bunu tam bilmiyorum daha fazla da olabilir) yani z2 ile lg g3 kıyasıya bir kapışma olacak ve lg g3 de ciddi anlamda kamera çok güçlü bir şekilde gelecek 4 k çekim yapabiliyorBenim gördüğüm ve duydugum (bkz:onur alp aydin) uzman teklonojici den duydum 2. Nesil 3. Nesil lakin lg g2 bunların rakibi değil lg g3 bomba geliyor
j3 suya dayanıklı olmıycak benim bildiğim kadarıyla çünkü lg g serisinde ucuz ve iyi akilli tel üretiyo örn g2 özellikleri çok iyi fiyatida özelliklerine göre makul lg nin g serisi alina bilecek en iyi telefonlardan hele hele g flex

• Beğen
halfglaze

halfglaze

Üye
Nexus 5 derim saf android hali ile "fazla" hızlı.

Google'ın telefonu olması en büyük artısı. Yerden yere vurdukları batarya konusu da o kadar büyük sorun değil sabah 7 de evden çıyorum akşam 10 da eve geliyorum ve şarj yetiyor bazen artiyor bile. Tabii internet her zaman açık değil. Benim gibi performans, hız düşkünüysen Nexus 5den şaşma. Elbette biri çıkıp diyecektir daha üst düzey işlemcili daya üst düzey ramli telefonlar var (örn. Elite) en başta söylediğim gibi "saf android" olması işlemcisinin üstünde bir performans sağlıyor.

Invoke

Invoke

Üye
Sadece bir şeyi düzeltmek istiyorum, Elit daha üst seviye işlemciye sahip değil. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Nexus 5 derim saf android hali ile "fazla" hızlı.

Google'ın telefonu olması en büyük artısı. Yerden yere vurdukları batarya konusu da o kadar büyük sorun değil sabah 7 de evden çıyorum akşam 10 da eve geliyorum ve şarj yetiyor bazen artiyor bile. Tabii internet her zaman açık değil. Benim gibi performans, hız düşkünüysen Nexus 5den şaşma. Elbette biri çıkıp diyecektir daha üst düzey işlemcili daya üst düzey ramli telefonlar var (örn. Elite) en başta söylediğim gibi "saf android" olması işlemcisinin üstünde bir performans sağlıyor.

abi bu adamlar boşuna güvenilir marka olmuyor. şimdi dalga geçiceksiniz ama S4 mü elite mi deseler s4 derim ...

niye dersen S4 Hali hazırda KITKAT ıda almıştır. GM Elite KITKAT yayınlandıktan ne kadar sonra çıkıyor ancak hala 4.2.2 ile geliyor. Çünkü hazır iş yapıolar 4.2.2 kodları hazır daya gitsin mantığı. Discovery'e bakarsan da görürsün. Çıkalı ne kadar olmuş hala 4.2.2 ile çalışıyor. Ayrıca herkes 3 GB ram diyor ancak ramin teknik özellikleri hakkında bilgi var mı kesinlikle yok. Bu Qualcomm un 2 çekirdekli işlemcisiyle Çin malı quadcore işlemcilerle dalga geçtiği bir video vardı bu işte aynen öyle. S4 dünyanın ilk DDR3 ram kullanan telefonu.

gidipte paranıza kıymayın vallahi , elite ana konusunda yazdım bunları fanboylar toplandı kaçtım :D

• Beğen
halfglaze

halfglaze

Üye
abi bu adamlar boşuna güvenilir marka olmuyor. şimdi dalga geçiceksiniz ama S4 mü elite mi deseler s4 derim ...

niye dersen S4 Hali hazırda KITKAT ıda almıştır. GM Elite KITKAT yayınlandıktan ne kadar sonra çıkıyor ancak hala 4.2.2 ile geliyor. Çünkü hazır iş yapıolar 4.2.2 kodları hazır daya gitsin mantığı. Discovery'e bakarsan da görürsün. Çıkalı ne kadar olmuş hala 4.2.2 ile çalışıyor. Ayrıca herkes 3 GB ram diyor ancak ramin teknik özellikleri hakkında bilgi var mı kesinlikle yok. Bu Qualcomm un 2 çekirdekli işlemcisiyle Çin malı quadcore işlemcilerle dalga geçtiği bir video vardı bu işte aynen öyle. S4 dünyanın ilk DDR3 ram kullanan telefonu.

gidipte paranıza kıymayın vallahi , elite ana konusunda yazdım bunları fanboylar toplandı kaçtım :D

Videoyu bulabilir misin :D
Sadece bir şeyi düzeltmek istiyorum, Elit daha üst seviye işlemciye sahip değil. :D
Tam bilemiyorum aklima ilk gelen oydu :gul:

Üst Alt