Telefon Tavsiyesi 2014'de Türkiye'ye gelmesi beklenen F/P Telefonlar Neler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
2014'de Türkiye'ye gelmesi beklenen F/P Telefonlar Neler ?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi general mobile discovery modeli bayabi popüler şu sıralar..Bende almayı düşünüyorum ama ör(modern combat 5 vb.) Oyunlar geldiğinde bu yıl telefonun hali ne olacak bilinmez..İlk çeyrekte ülkemize gelmesi beklenen f/p telefon var mı bunu merak ediyorum.

0343434

0343434

Üye
Eğer operatörler getirirse yurtdışı fiyatına Huawei Honor 3C olabilir.

Buğra

Buğra

Admin
Huawei honor serisi ucuza gelmez sanmıyorum bakınız p6 gibi
yani şuan gözle görülür yok gibi

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
Peki gmd bu yılın üst düzey oyunlarında minimumda sorun çıkartır mı fifa 15,mc 5 ,bia 3,nfs'nin beklenen yeni oyunu gibi ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Peki gmd bu yılın üst düzey oyunlarında minimumda sorun çıkartır mı fifa 15,mc 5 ,bia 3,nfs'nin beklenen yeni oyunu gibi ?
bilemiyorum bunu kimse bilemez ama sanmıyorum sorun çıkartacağını

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
GMD Discovery 2 (Gionee elife e6) gelir büyük ihtimal...

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
GMD Discovery 2 (Gionee elife e6) gelir büyük ihtimal...
Yeni telefon gelecek ama doğal olarak gmd den biraz daha pahalı olacak.
bu sefer ki telefonun mtk işlemcili olacağını sanmıyorum.

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
Evet daha pahalı olacağı kesinde f/p olması önemli..

Invoke

Invoke

Üye
Diskavri 2

0343434

0343434

Üye
Discovery 2 modelini kastettin herhalde ne kadar adını vermesem de siz zaten modelle ilgili bir site de röportaj ve biraz da cihazı gösterdiler.Cihaz aynı ya da biraz daha fazla fiyatla getirirlerse aynı satış performansını yine alırlar bence ama ram 2 gb olsa daha güzel olurmuş artık satışa sunulunca görücez cihazı

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
Bencede 2 gb ram şart çünkü bu yıl 4 gblık modeller tanıtılacak ayrıca bu yıl çıkacak üst düzey oyunlar 1 gb ramda akıcı oynanmayacak bence..

Invoke

Invoke

Üye
Son düzenleme:
aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
Kardeşim iPhone serisinebak iPhone bin 4 u bile şuan son seviye oyunlari oynaya biliyor

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
Ama büyük firmalar oyunlarını genelde ios'a farklı bir optimize ve özen ile hazırlıyorlar ayrıca şuan marketin en ağır oyunu olarak gördüğüm gta : sa minimumda 1 gb ram istiyor,Nexus 7(2012'de) grafikler yarıdayken akıcı fulle yakın yapınca kasma bariz belli bence 2 şart.. :)

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
İos paran varsa 4s 16 gb ikinci el ankara keciorende 700 tl ye falan birakiyolar en azindan acar oyunlari bide apple kalitesi 4s yada 5 bulsam temiz ikinci el alicam yada 899 liraya nexus4

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
İos paran varsa 4s 16 gb ikinci el ankara keciorende 700 tl ye falan birakiyolar en azindan acar oyunlari bide apple kalitesi 4s yada 5 bulsam temiz ikinci el alicam yada 899 liraya nexus4

Abi valla ne kadar iyi olursa olsun ben almam ios cihaz kullanana laafım yok ama kullandım iosu o nasıl bir markettir jailbreak falanda yaramaz aradıklarım yook ki google playin yanından geçemez çeşitlilik bakımından ama yoksa gelmesini istediğim bir smule guitar var mesela adamlar yapmış dedirtiyor..yinede verilmez para iosa androidin verdiği o genişliği hissedemiyorsun kesinlikle..

avast

avast

Üye
Haklisin lakin eskisi gibi samsjng dusunmuyorum touchwizden kaynakli ios yada nexuslar mantikli geliyor nexus 4 baya dustu bu siralar

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar başka f/p önerisi olan yoksa gmd'yi alıcam sizce bu saatten sonra mantıklı mı bu telefonu almak ?(Aklımı kurcalayan a7 işlemci ve 1 gb ram) gönül isterdi ki şu piyasada f/p ürünü olarak daha iyi bir cihaz gelseydi :(

Son düzenleme:
Fatic

Fatic

Üye
OpenGl 3.0 destekli tüm cihazlar işini görür onları araştır

Üst Alt