O zaman sigarası çocuklarından daha önemli ki bırakamıyor. :alkis
Astrosman Üye Furkan Emekli' Alıntı: O zaman sigarası çocuklarından daha önemli ki bırakamıyor. Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli' Alıntı: O zaman sigarası çocuklarından daha önemli ki bırakamıyor. Genişletmek için tıkla ...
Astrosman Üye m542tf' Alıntı: En ucuz sigara 10 tl olsun Genişletmek için tıkla ... maltepe ne kadar?
m542tf Üye Astrosman' Alıntı: maltepe ne kadar? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum sigara içmiyorum
Astrosman Üye m542tf' Alıntı: Bilmiyorum sigara içmiyorum Genişletmek için tıkla ... bende içmiyorum valla. Eskiden böyle birşey vardı?
m542tf' Alıntı: Bilmiyorum sigara içmiyorum Genişletmek için tıkla ... bende içmiyorum valla. Eskiden böyle birşey vardı?
m542tf Üye Astrosman' Alıntı: bende içmiyorum valla. Eskiden böyle birşey vardı? Genişletmek için tıkla ... Geçen bakkalda gördüm tek paket vardı kimse almıyormuş
Astrosman' Alıntı: bende içmiyorum valla. Eskiden böyle birşey vardı? Genişletmek için tıkla ... Geçen bakkalda gördüm tek paket vardı kimse almıyormuş
Astrosman Üye m542tf' Alıntı: Geçen bakkalda gördüm tek paket vardı kimse almıyormuş Genişletmek için tıkla ... yıllanmıştır o
m542tf' Alıntı: Geçen bakkalda gördüm tek paket vardı kimse almıyormuş Genişletmek için tıkla ... yıllanmıştır o