Emrgncy
Üye
telefonu hackleyince içerisindeki bilgiler de siliniyor mu? ( rehber, mesajlar, hafıza kartındaki belgeler vs. )
Hayır silinmez...
telefonu hackleyince içerisindeki bilgiler de siliniyor mu? ( rehber, mesajlar, hafıza kartındaki belgeler vs. )
Hayır silinmez...
Teşekkürler

youtube flash desteğini çekti, realplayer üzerinden izleyebilirsin.acil yardım nokıa 5800 youtube den video açmıyor
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...60-signed-3-sn-bekleme-suresi-yok-789997.htmlinstallerserverspack dosyasını telefonum açmıyor ( C5-03 kullanıyorum ) x- plore uygulaması da açılmıyor süresi geçmiş sertifika yazıyor. ne yapmalıyım?
Telefonun fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz..."Yüklenemiyor.Bu yerleşik bir bileşen." dedi
x-plore u aç ve şu yolu izle, Menu> Tools> configuration açılan sayfadan üstteki dört kutucuğu da işaretleyip aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki oklara dil türkçe olana kadar dokun..abi son explore yerini yapamadim bi yardım etseniz
- - - Eklendi - - -
sys dosyası boş bin yok birde xplore ayarlarına nerden gircez
ilk dosyaları kuramadım sertifika sorunu cıkardı nasıl kurcaz bunları beya
sys/bin klasörünün içine zipli dosya değil installserver.exe dosyasını atacaksın?acil yardım bütün adımları uyguladım fakat x plorede takıldım sys/bin dosyasının içine zip li dosyayı atamıyorum lütfen yardım
x-plore u burdan yükleyebilirsin..."help"
n8 için x-plore.sisx süresi geçmiş sertifika uyarısı veriyor hala
Yükleme ayarlarını kontrol et...
telefonu hacklemenin ne faydası var bide garantiden çıkar mi