unsigned olanbir uygulama yüklemeyi dene, yüklenirse tamadır...kardeş ben dedigin adımları yaptım oldumu anlamadim ama:S![]()
O dosyayı telefonu açıp kapattıktan sonra atmayacaksın aksine exe dosyasını attıktan sonra telefonu tekrar başlatacaksın ki sistem onu çalıştırsın...ya şu telefonu açıp kapadıktan sonra atılan o .exe dosyası çalışmadı eskiden daha kolay yapardım ama güncelleme gelince yapamadım
NOT: C5 03 S60v5 Forever
C:/sys/bin konumuna doğru install dosyası attığından emin ol...kardeş ben hepsini yapıyorum ama olmuyor butun adımları hepsini yapıyorum kapatıp açıyorum ama hiç bişey farketmiyor. Tekrar denemek istediğimdede nortonu restore all diyince error alıyorum ve tek çözümü format atmak oluyor. 2 kez yaptım olmadı lütfen yardım edin geçen sene yapmıştım olmuştu. Yaptıklarım şu;
nortonu yükle restore all de sonra kaldır (symbian sym bişeydi hatırlamıyorum) sonra c\shared sil. Sonrada rom patch her yükle hepsini tik yapıp auto start de sonrada o exe dosyayı c\sys\bin in içine at yeniden başlatıyorum ama olmuyor lütfen yardım edin daha format atmak isteniyorum.
e tabi sertifika hatası veriyor. qC:/sys/bin konumuna doğru install dosyası attığından emin ol... Ayrıca rompatcher yamalarını aktif yaptığın halde, uygulama yüklerken yine hata veriyor mu?
Hacklemek istediğin telefon modeli nedir?e tabi sertifika hatası veriyor. q
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.
Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ben bu işlemi yapıyorum ama sys dosyasını buluyorum ama bin dosyası görünmüyor installserver934 paketini sys ye yapıştır diyorum olmuyor.
Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, şimdi tekrar x-plore ile tekrar bak bin klasörünü göreceksin...
x-plore uygulamasının ayarlarına girip üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et..c:\sys\bin dosyası bende cıkmıyor yardımcı olur musunuz ?
x-plore uygulaması ile kopyala yapıştır yapacaksın, C:/sys/bin klasörünü göremezsen üst mesajda yazdıklarımı uygula..arkadaşlar ben 8. işlemdeki o klasörü buluyorum ama o installserver ı o klasöre nasıl atacağız :S
Eyvallah...Olmadı ama herşeyi baştan yaptım sonunda başardım yardımın için teşekkürler.