[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Trojansacro

Üye
kardeş ben dedigin adımları yaptım oldumu anlamadim ama:S:D

stea123

Üye
ya şu telefonu açıp kapadıktan sonra atılan o .exe dosyası çalışmadı eskiden daha kolay yapardım ama güncelleme gelince yapamadım :(
NOT: C5 03 S60v5 Forever <3

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya şu telefonu açıp kapadıktan sonra atılan o .exe dosyası çalışmadı eskiden daha kolay yapardım ama güncelleme gelince yapamadım :(
NOT: C5 03 S60v5 Forever
O dosyayı telefonu açıp kapattıktan sonra atmayacaksın aksine exe dosyasını attıktan sonra telefonu tekrar başlatacaksın ki sistem onu çalıştırsın...

Ayrıca doğru exe dosyasını attığından emin ol

sasasahamza

Üye
kardeş ben hepsini yapıyorum ama olmuyor butun adımları hepsini yapıyorum kapatıp açıyorum ama hiç bişey farketmiyor. Tekrar denemek istediğimdede nortonu restore all diyince error alıyorum ve tek çözümü format atmak oluyor. 2 kez yaptım olmadı lütfen yardım edin geçen sene yapmıştım olmuştu. Yaptıklarım şu;

nortonu yükle restore all de sonra kaldır (symbian sym bişeydi hatırlamıyorum) sonra c\shared sil. Sonrada rom patch her yükle hepsini tik yapıp auto start de sonrada o exe dosyayı c\sys\bin in içine at yeniden başlatıyorum ama olmuyor lütfen yardım edin daha format atmak isteniyorum.

bulenTRaider

bulenTRaider

Üye
teşekkürler.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş ben hepsini yapıyorum ama olmuyor butun adımları hepsini yapıyorum kapatıp açıyorum ama hiç bişey farketmiyor. Tekrar denemek istediğimdede nortonu restore all diyince error alıyorum ve tek çözümü format atmak oluyor. 2 kez yaptım olmadı lütfen yardım edin geçen sene yapmıştım olmuştu. Yaptıklarım şu;

nortonu yükle restore all de sonra kaldır (symbian sym bişeydi hatırlamıyorum) sonra c\shared sil. Sonrada rom patch her yükle hepsini tik yapıp auto start de sonrada o exe dosyayı c\sys\bin in içine at yeniden başlatıyorum ama olmuyor lütfen yardım edin daha format atmak isteniyorum.
C:/sys/bin konumuna doğru install dosyası attığından emin ol...

Ayrıca rompatcher yamalarını aktif yaptığın halde, uygulama yüklerken yine hata veriyor mu?

sasasahamza

Üye
C:/sys/bin konumuna doğru install dosyası attığından emin ol...

Ayrıca rompatcher yamalarını aktif yaptığın halde, uygulama yüklerken yine hata veriyor mu?

e tabi sertifika hatası veriyor. q

ahmetsavas64

Üye
Nokia E5 kullanıcısıyım Norton licence istiyor.

BayramPaSHa

Üye
Ya arkadaşlar Foursquare'yi yükledim ama Bnden güncelleme istedi ancak güncellemeyi iptal ettim . Hata çözümü programlarını kurdum hepsinin hallettm girdiğimde ise hata veriyor güncelleme yapmadığım için. Güncellemenin gelmesi için ne yapmam lazım. Kaldırırp tekrar yüklesem ayarları gider mi ?

yakupkoc

Üye
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ben bu işlemi yapıyorum ama sys dosyasını buluyorum ama bin dosyası görünmüyor installserver934 paketini sys ye yapıştır diyorum olmuyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ben bu işlemi yapıyorum ama sys dosyasını buluyorum ama bin dosyası görünmüyor installserver934 paketini sys ye yapıştır diyorum olmuyor.

Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, şimdi tekrar x-plore ile tekrar bak bin klasörünü göreceksin...

aza99

Üye
c:\sys\bin dosyası bende cıkmıyor yardımcı olur musunuz ?

yakupkoc

Üye

Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, şimdi tekrar x-plore ile tekrar bak bin klasörünü göreceksin...

Olmadı ama herşeyi baştan yaptım sonunda başardım yardımın için teşekkürler.

ugr1289

Üye
arkadaşlar ben 8. işlemdeki o klasörü buluyorum ama o installserver ı o klasöre nasıl atacağız :S

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c:\sys\bin dosyası bende cıkmıyor yardımcı olur musunuz ?
x-plore uygulamasının ayarlarına girip üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et..
Artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben 8. işlemdeki o klasörü buluyorum ama o installserver ı o klasöre nasıl atacağız :S
x-plore uygulaması ile kopyala yapıştır yapacaksın, C:/sys/bin klasörünü göremezsen üst mesajda yazdıklarımı uygula..

- - - Eklendi - - -

Olmadı ama herşeyi baştan yaptım sonunda başardım yardımın için teşekkürler.
Eyvallah...

Hayırlı Olsun...

reismucit

Üye
arkadaşlar rompatcher da no data diyo neden acaba

ugr1289

Üye
kardeş ben dediğin herşeyi yaptım bütün maddeleri yaptım şimdi bu telefon hacklenmiş mi oldu yani sertifika hatası fln vermez artık dimi ?

basfare

Üye
olmeyoru yaaaa :( daha norton u yukle dedigimde bu yerlesik bir bileşen diyor. Tel 701

Üst Alt