[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

sarılacivertim

sarılacivertim

Üye
:tşk:

furkan450

Üye
ya x plore bulamadım

levent.benli

levent.benli

Üye
olmuyor resimde gösterdiğin gibi x-plore ayarı ekranı yok bende telefon n8 installserverS3.zip dosyasını kullanıyorum yinede unsigned uygulamalarda sertifika hatası veriyor.. nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum. yardımcı olursan sevinirim dostum..

- - - Eklendi - - -

ayar ekranını buldum herşeyi yaptım deneme için unsigned bir uygulama yüklemeye çalıştım yine hata veriyor acaba o zipli dosya içinden çıkardığımız instaler.exe dosyasında mı hata var ?

maxim03

Üye
ilk sayfada gösterilen herşeyi yaptım.telefonumun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlarım?bu arada teşekkürler :)

gokan37

Üye
arkadaşlar c6-01 le her şeyi yapıyorum ama x plorla installerserver934.exe yi çalıştırırkenaçılabilecek uygulama yok hatası veriyo.

zafer_1981tr

zafer_1981tr

Üye
değerli baran arkadaşım öncelikle paylaşımın için teşekkürler ama ben telefonumu hackledikten sonra telefonum açılmıyor 7.noktayı tamamladım telefonu kapattım açayım dedim ama açılmadı telefonum Nokia C6-00

Emrgncy

Emrgncy

Üye
[COLOR="Red"][SIZE="3"][I][B][quote="furkan450, post: 5551541"]ya x plore bulamadım[/QUOTE]

Birinci sayfada ekte var...

- - - Eklendi - - -

olmuyor resimde gösterdiğin gibi x-plore ayarı ekranı yok bende telefon n8 installserverS3.zip dosyasını kullanıyorum yinede unsigned uygulamalarda sertifika hatası veriyor.. nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum. yardımcı olursan sevinirim dostum..

- - - Eklendi - - -

ayar ekranını buldum herşeyi yaptım deneme için unsigned bir uygulama yüklemeye çalıştım yine hata veriyor acaba o zipli dosya içinden çıkardığımız instaler.exe dosyasında mı hata var ?

s^3 ler için olan install server.exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne attıysan tamamdır, dosyada sorun yok, sadece bir işlem daha yapman gerekiyor..

link'i tıkla ve zip dosyasını x-plore ile aç,
sonra yine x-plore ile zip'in içindeki rmp dosyasını C:/patches klasörüne at, rompatcher'ı çalıştır ve içindeki üç yamayı da aktif et tamamdır...

- - - Eklendi - - -

ilk sayfada gösterilen herşeyi yaptım.telefonumun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlarım?bu arada teşekkürler :)

Unsigned bir uygulama yüklemeyi deneyerek...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar c6-01 le her şeyi yapıyorum ama x plorla installerserver934.exe yi çalıştırırkenaçılabilecek uygulama yok hatası veriyo.

O dosyayı yüklemeye çalışmayacaksın, sadece x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna atıp telefonu restart yapacaksın...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca üstte levent.benli arkadaşa verdiğim linkteki dosyayı sende download et ve orda söylediğim işlemin aynısını sen de yap...

- - - Eklendi - - -

değerli baran arkadaşım öncelikle paylaşımın için teşekkürler ama ben telefonumu hackledikten sonra telefonum açılmıyor 7.noktayı tamamladım telefonu kapattım açayım dedim ama açılmadı telefonum Nokia C6-00

Bazı cihazlarda bu sorun olabiliyor, belki yanlış yere attığın bir dosyadan da kaynaklanabilir..
Telefona hardformat at açılır, fakat bilgilerin gider...[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

gokan37

Üye
Ancak sys dosyasında bin isimli dosya yok sysye çıkarırken hata veriyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ancak sys dosyasında bin isimli dosya yok sysye çıkarırken hata veriyo

x-plore un ayarlara girip üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki open4all yamasını aktif et.
Artık x-plore ile c:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

levent.benli

levent.benli

Üye
emergncy112 adamın dibisin :) teşekkürler tamamdır şimdi oldu....

:oke::oke:
[B][COLOR=red][SIZE=3][I][B]

Birinci sayfada ekte var...

- - - Eklendi - - -

s^3 ler için olan install server.exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne attıysan tamamdır, dosyada sorun yok, sadece bir işlem daha yapman gerekiyor..

link'i tıkla ve zip dosyasını x-plore ile aç,
sonra yine x-plore ile zip'in içindeki rmp dosyasını C:/patches klasörüne at, rompatcher'ı çalıştır ve içindeki üç yamayı da aktif et tamamdır...

- - - Eklendi - - -

Unsigned bir uygulama yüklemeyi deneyerek...

- - - Eklendi - - -

O dosyayı yüklemeye çalışmayacaksın, sadece x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna atıp telefonu restart yapacaksın...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca üstte levent.benli arkadaşa verdiğim linkteki dosyayı sende download et ve orda söylediğim işlemin aynısını sen de yap...[/B]

- - - Eklendi - - -

Bazı cihazlarda bu sorun olabiliyor, belki yanlış yere attığın bir dosyadan da kaynaklanabilir..
Telefona hardformat at açılır, fakat bilgilerin gider...[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

gokan37

Üye
levnete söylediklerinide yaptım oldu teşekkürler sağ olun

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
zafer_1981tr

zafer_1981tr

Üye
hard format nedir ben windows 7 kullanıyorum dediğin program uyarmı

karan52

Üye
eyvallah 5800 çalıştı

xyorgunx

Üye
kardşm herşeyi yaptım ama bu dosyayı x-plore de bulamadm. c:\sys\bin . c:\sys diye qösteriyo. Yani boş dosya olarak qörünüyo. Bi yardımch olrsan kardsm.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardşm herşeyi yaptım ama bu dosyayı x-plore de bulamadm. c:\sys\bin . c:\sys diye qösteriyo. Yani boş dosya olarak qörünüyo. Bi yardımch olrsan kardsm.
x-plore un ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, daha sonra Rompatcher uygulamasını çalıştır, open4all yamasını aktif et.
artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

- - - Eklendi - - -

emergncy112 adamın dibisin :) teşekkürler tamamdır şimdi oldu....

:oke::oke:

Eyvallah...

- - - Eklendi - - -

levnete söylediklerinide yaptım oldu teşekkürler sağ olun

Hayırlı Olsun...

- - - Eklendi - - -

hard format nedir ben windows 7 kullanıyorum dediğin program uyarmı
Telefon kapalı iken fotodaki tuşlara aynı anda bas.
ülke sorarsa format başarılıdır.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar .

poyraz kaymak

Üye
Arkadaşim nortonu indiriyorum ama pc açmiyor?

mesutsolmaz57

mesutsolmaz57

Üye
NortonSymbianHackLDD i yüklerken sertifika hatası veriyor kardeş ? c5-03 kullanıyorum.

tazmanyy

Üye
ben bu işlerden hiç anlamıyorum bana lütfen birisi yardımcı olsun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşim nortonu indiriyorum ama pc açmiyor?
Norton sis dosyasını telefona at ve telefonda yükle

- - - Eklendi - - -

NortonSymbianHackLDD i yüklerken sertifika hatası veriyor kardeş ? c5-03 kullanıyorum.
Yükleme ayarlarını kontrol et, yüklemesi lazım signed çünkü.

- - - Eklendi - - -

ben bu işlerden hiç anlamıyorum bana lütfen birisi yardımcı olsun
Sen önce ilk sayfada söylenenleri sıralamaya dikkat ederek yapmaya çalış, olmayan veya yapamadığın yerde mesaj yaz yardımcı oluruz...

Üst Alt