ya x plore bulamadım
olmuyor resimde gösterdiğin gibi x-plore ayarı ekranı yok bende telefon n8 installserverS3.zip dosyasını kullanıyorum yinede unsigned uygulamalarda sertifika hatası veriyor.. nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum. yardımcı olursan sevinirim dostum..
- - - Eklendi - - -
ayar ekranını buldum herşeyi yaptım deneme için unsigned bir uygulama yüklemeye çalıştım yine hata veriyor acaba o zipli dosya içinden çıkardığımız instaler.exe dosyasında mı hata var ?
ilk sayfada gösterilen herşeyi yaptım.telefonumun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlarım?bu arada teşekkürler![]()
arkadaşlar c6-01 le her şeyi yapıyorum ama x plorla installerserver934.exe yi çalıştırırkenaçılabilecek uygulama yok hatası veriyo.
değerli baran arkadaşım öncelikle paylaşımın için teşekkürler ama ben telefonumu hackledikten sonra telefonum açılmıyor 7.noktayı tamamladım telefonu kapattım açayım dedim ama açılmadı telefonum Nokia C6-00
Ancak sys dosyasında bin isimli dosya yok sysye çıkarırken hata veriyo
teşekkürler tamamdır şimdi oldu....
Birinci sayfada ekte var...
- - - Eklendi - - -
s^3 ler için olan install server.exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne attıysan tamamdır, dosyada sorun yok, sadece bir işlem daha yapman gerekiyor..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink'i tıkla ve zip dosyasını x-plore ile aç,
sonra yine x-plore ile zip'in içindeki rmp dosyasını C:/patches klasörüne at, rompatcher'ı çalıştır ve içindeki üç yamayı da aktif et tamamdır...
- - - Eklendi - - -
Unsigned bir uygulama yüklemeyi deneyerek...
- - - Eklendi - - -
O dosyayı yüklemeye çalışmayacaksın, sadece x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna atıp telefonu restart yapacaksın...
- - - Eklendi - - -
Ayrıca üstte levent.benli arkadaşa verdiğim linkteki dosyayı sende download et ve orda söylediğim işlemin aynısını sen de yap...
- - - Eklendi - - -
Bazı cihazlarda bu sorun olabiliyor, belki yanlış yere attığın bir dosyadan da kaynaklanabilir..
Telefona hardformat at açılır, fakat bilgilerin gider...
x-plore un ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, daha sonra Rompatcher uygulamasını çalıştır, open4all yamasını aktif et.kardşm herşeyi yaptım ama bu dosyayı x-plore de bulamadm. c:\sys\bin . c:\sys diye qösteriyo. Yani boş dosya olarak qörünüyo. Bi yardımch olrsan kardsm.
emergncy112 adamın dibisinteşekkürler tamamdır şimdi oldu....
![]()
levnete söylediklerinide yaptım oldu teşekkürler sağ olun
Telefon kapalı iken fotodaki tuşlara aynı anda bas.hard format nedir ben windows 7 kullanıyorum dediğin program uyarmı
Norton sis dosyasını telefona at ve telefonda yükleArkadaşim nortonu indiriyorum ama pc açmiyor?
Yükleme ayarlarını kontrol et, yüklemesi lazım signed çünkü.NortonSymbianHackLDD i yüklerken sertifika hatası veriyor kardeş ? c5-03 kullanıyorum.
Sen önce ilk sayfada söylenenleri sıralamaya dikkat ederek yapmaya çalış, olmayan veya yapamadığın yerde mesaj yaz yardımcı oluruz...ben bu işlerden hiç anlamıyorum bana lütfen birisi yardımcı olsun