[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
evet tekrar deniyorum.

Yaptığın işlemlere ilave olarak şu söylediklerimi aynen yap..

ve zip dosyasını indir..

x-plore ile zip dosyasını aç, içinde iki adet zip dosyası daha göreceksin, önce install server RP+1.7.zip dosyasını aç içindeki rmp uzantılı dosyayı C:/patches klasörüne at,
Sonra s^3 zip dosyasını aç, onun içindeki installserver.exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne at telefonu yeniden başlat...
Rompatcher'ı çalıştırıp içindeki üç yamayıda aktif hale getir, hack işlemin tamamlanmıştır...

yasin-48

Üye
:aman2:

uyakan45

uyakan45

Üye
kardeş en son x-plore ayarlarını nasıl yapacaz ya bulamadm :D

- - - Eklendi - - -

tamam hallettm :D

somurtukk

somurtukk

Üye
bilgi için tşk

dogan__31

Üye
eyvallah

OLGUN_19888

Üye
reis çözümü bulmak için çok uğraştım yok çince siteler filan.. çözdüm teşekkür etmek iyin yine :D ....
sen bu işi biliyosun dediğim gibi teşekkürlerimi borç bilir yüzüne yüzüne cıvkırtıyorum...
emeğine ve ellerine sağlık....

optimistic58

Üye
paylaşım için teşekkürler...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur
yuruyedur

yuruyedur

Üye
arkadaşlar birisi yardım etsin lütfen

Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuzauygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.

şu adımı yapamadım, x-plore ile nasıl dosya taşıyacağımı çözmeye çalışırken sanırım yanlış birşey yaptım sys sadece klasör olarak var artık alt klasörü falan gözükmüyo, bide ilk girdiğimde sadece C E F vardı şimdi C D E F Z var, nasıl düzeltcem lütfen birisi yardım etsin.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Gördüklerin şunlar
C:/ (telefon hafızası)
D:/ (Ram disk)
E:/ (Yığın hafıza)
F:/ (Çıkarılabilir hafıza)
Z:/ (Rom disk)

Öcelikle C:/ kök dizinindeki sys klasöründeki bin klasörü sistem dosyasıdır, onu görebilmek için Rompatcher'ı çalıştır ve open4all yamasını aktif et..
Artık bin klasörünü görebileceksin..

Ayrıca taşıma işlemini şöyle yapacaksın:
x-plore ile installserver pack.zip dosyasını aç ve içindeki klasörlerden telefonuna uygun olanı bulup onu da aç içindeki installserver.exe dosyasını işaretle ve seçeneklerden çıkar de..
Sonra C:/sys/bin klasörüne çift tıkla..
Eğer direk C:/ kök dizinine atarsa, oraya kopyaladığı dosyayı tekrar seçeneklerden taşı de ve sys klasörüne at, ordanda bin klasörüne at...
Telefonu tekrar başlatıp rompatcher yamalarını aktif et tamamdır...

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur

berkgilgil

Üye
bende yapmak istiyorum ama daha önce telefonum çökmüştü yine çökme riski var mı ? Biri bana yardımcı olsun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bende yapmak istiyorum ama daha önce telefonum çökmüştü yine çökme riski var mı ? Biri bana yardımcı olsun

:hmmm Çökmüştü derken...

Hack işlemi ile telefona birşey olmaz, hack yaparken yanlış bir işlem yaparsan belki sistemde sorun olur.. Ona da format atarsın düzelir...

ali8486

Üye
yanlız bu işlem in yaramadığı programlarda var hala sertifika istiyor

hmzgl

hmzgl

Üye
Teşekkürler bilader x6 yı v40 bu yöntemle hackledim. Bir tanede aynı isimle böyle program vardı onunla 1 sefer yapıyordum ikinci sefer müsade etmiyordu artı her seferinde internet bağlantıcı istiyordu. Bu pro güzel olmuş.

yuruyedur

yuruyedur

Üye
Gördüklerin şunlar
C:/ (telefon hafızası)
D:/ (Ram disk)
E:/ (Yığın hafıza)
F:/ (Çıkarılabilir hafıza)
Z:/ (Rom disk)

Öcelikle C:/ kök dizinindeki sys klasöründeki bin klasörü sistem dosyasıdır, onu görebilmek için Rompatcher'ı çalıştır ve open4all yamasını aktif et..
Artık bin klasörünü görebileceksin..

Ayrıca taşıma işlemini şöyle yapacaksın:
x-plore ile installserver pack.zip dosyasını aç ve içindeki klasörlerden telefonuna uygun olanı bulup onu da aç içindeki installserver.exe dosyasını işaretle ve seçeneklerden çıkar de..
Sonra C:/sys/bin klasörüne çift tıkla..
Eğer direk C:/ kök dizinine atarsa, oraya kopyaladığı dosyayı tekrar seçeneklerden taşı de ve sys klasörüne at, ordanda bin klasörüne at...
Telefonu tekrar başlatıp rompatcher yamalarını aktif et tamamdır...
yardımın için çok teşekkürler hocam, http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-3-anna-belle-refresh-s60v5-s60v3-548312.html

benimki belle refresh olduğu için şu konudaki adımlardan birini daha yapmam gerekiyomuş onuda yaptım oldu, tekrar çok teşekkürler:) Allah senden razı olsun:)

pusatt

pusatt

Üye
sağol dostum 3 dakika olmasada 5 dakikaya 6220c yi hackledim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Üst Alt