[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Benim Tlfn c5-03 Yanlız Ben İlk Defa Telefonu Hackladım Çalıştığını Nasıl Anlayabilirim

Forumdan unsigned (sertifika hatası veren) olan bir uygulama indirip yüklemeyi dene, yüklenirse hack işlemi başarılıdır.
Hata vermeye devam ederse eksik veya yanlış yaptığın bir yer vardır, hata verirse yardımcı oluruz...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
baboş bak bende c5 v23 versiyonunu bu yöntemle hackledim

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Ya benimde olmadı Daha önce nokia n 95 8 gb vardı ona yaptım olmuştu. Ama şimdiki telefonuma olmadı. Telefon nokia c6 01 belle en yeni versiyon. Ne yaptıysam olmadı rom patcher yeşil yanıyor ikiside ama gene pro yüklerken sertifika hatası diyor. Yardımcı olabilecek arkadaş varmı.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
konu gncellenmişti yanlız bak orda model adları falan var ona göre yap.Yamaların ikisi de yeşil yandımı ?

selcan.bjk

Üye
teşekkürle

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ya benimde olmadı Daha önce nokia n 95 8 gb vardı ona yaptım olmuştu. Ama şimdiki telefonuma olmadı. Telefon nokia c6 01 belle en yeni versiyon. Ne yaptıysam olmadı rom patcher yeşil yanıyor ikiside ama gene pro yüklerken sertifika hatası diyor. Yardımcı olabilecek arkadaş varmı.

link'e tıkla s^3 zip dosyasının içindeki dosyayı c/sys/bin klasörüne at,

installserver RP + v1.7.zip dosyasının içindeki dosyayı C/patches klasörüne at

Telefonu restart yapıp rompatcher'ı çalıştır içindeki üç yamayıda aktif et tamamdır...

alol

Üye
N97 sorunsuz sırasıyla yükledim Teşekkür ederim.
Ayrıca hack yapmadan önce yükleyemediğim uygulamaları şimdi sıasıyla yükleyebiliyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim

emoker

Üye
:) anlatım çok güzeldi, kolaylıkla yaptım. Teşekkür ederim...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

01cellad01

Üye
hackleyince ne oluyor öğrenebilirmiyim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sertifika hatası veren uyg. yuklersin

Tamern95

Tamern95

Üye
X-plore yüklenmiyor :S

- - - Eklendi - - -

X-ploreyi yükledim sonuna geliyor YÜKLENEMİYOR! diyor. :S

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
n95 e mi yukluyon onu

- - - Eklendi - - -

daha önceden varsa onu kaldır

semihshin

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yahu dostum benım c5 ime oldu yahu yapmayın bu kadar ... daha önce kurulu ise kaldırın format atın öyle denyin

orhansu.1991

orhansu.1991

Üye
Adamsın ya. Elne sağlık. Bazı akıllı lar var. Hack programı koyuyo oda hacklenmeden telefona yüklenmiyo. Ne mantiksa. çok saol tekrar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

mahsumalix

mahsumalix

Üye
Arkadaşlar hemen yardım edin dosyayı x plorede nnasıl atacagım c- sys-- bin ' e programda n taşı bölümünü bulamadım yardım edin.

Üst Alt