Yaptım oldu. :) Teşekkürler..
Emrgncy Üye dumke' Alıntı: bütün dediklerinl yaptım ama sadece ikinci simge yeşil oldu ilki olmuyor .neden ? Genişletmek için tıkla ... Telefonuna uygun installserver.exe dosyasını C/sys/bin klasörüne atman gerekli, o zaman sorun çözülür...
dumke' Alıntı: bütün dediklerinl yaptım ama sadece ikinci simge yeşil oldu ilki olmuyor .neden ? Genişletmek için tıkla ... Telefonuna uygun installserver.exe dosyasını C/sys/bin klasörüne atman gerekli, o zaman sorun çözülür...
kingarmada Üye teli hackleyim derken bozuyodum oldumu diye kapatıp açtım kendi kendine kapanıp açılmaya başladı bende hard format atmak zorunda kaldım her şey gitti
teli hackleyim derken bozuyodum oldumu diye kapatıp açtım kendi kendine kapanıp açılmaya başladı bende hard format atmak zorunda kaldım her şey gitti
Emrgncy Üye security22800' Alıntı: aynısını yaptm snuç başarısız yardmm Genişletmek için tıkla ... Telefonun nedir???
security22800' Alıntı: aynısını yaptm snuç başarısız yardmm Genişletmek için tıkla ... Telefonun nedir???
anılbaran Üye Konu Sahibi format öyle dene derim,rarlı falan da degil ki dosya neden öyle dedi bilmiyorum
Emrgncy Üye m_kirmizi' Alıntı: arkadaş ben beceremıyorum yada yanlış gıden bısey var Genişletmek için tıkla ... Ne gibi bir hata alıyorsun? Söyle yardımcı olalım...
m_kirmizi' Alıntı: arkadaş ben beceremıyorum yada yanlış gıden bısey var Genişletmek için tıkla ... Ne gibi bir hata alıyorsun? Söyle yardımcı olalım...
IsaCanSrn Üye Benim Tlfn c5-03 Yanlız Ben İlk Defa Telefonu Hackladım Çalıştığını Nasıl Anlayabilirim