[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

bahdiyar1979

Üye
vivaz a
NortonSymbianHackLDD.sis
yüklemeye calıştım yüklenemedi diyor.

ismayilov_1995

Üye
saol

deathrocker

deathrocker

Üye
Arkadaşım çok teşekkürler.. N97 miniyi hackledim programın %100 çalışıyor çok saol...

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

ege009

ege009

Üye
Bnde olmadi uygulama yoneticisi diye bir sey yok cihaz c7-00 belle

az.bekle.hayat

az.bekle.hayat

Üye
yaa ıyı guzelde ımzalamak gerekkıo bunu yuklenmıo e63de ay ay gerı alıp 2009 yılına kadar gerı aldım yok yok NortonSymbianHackLDD.sis unsıgned ıstıyor ama ımzalamk ıcınde sertıfıka alamıoyoruz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yaa ıyı guzelde ımzalamak gerekkıo bunu yuklenmıo e63de ay ay gerı alıp 2009 yılına kadar gerı aldım yok yok NortonSymbianHackLDD.sis unsıgned ıstıyor ama ımzalamk ıcınde sertıfıka alamıoyoruz

yüklenmesi lazım uygulama signed
setifika hatasımı diyor
süresi geçmiş sertifika mı

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bnde olmadi uygulama yoneticisi diye bir sey yok cihaz c7-00 belle

olması lazım ovıden x plore indirebilirsin. Olmazsa çözüm bulunur

---------- Eklendi @ 18:07:05 ---------- Yazıldı @ 18:06:01 ----------

hayır öyle bişi yok . Yapan yapıyor gördügün gibi.Cihazın sertifika ayarları ile oynamış olabilirsin

SamiMaMi

Üye
n8 sorunsuz bi şekilde yaptım :D sanırım hackledim ^^ teşekkürler

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
benim cihaz nokia e7 . sis uzantılı ilk dosyayı yüklemek istediğimde " telefonla uyumlu değil " uyarısı alıyorum.yardımcı olabilirmisiniz.teşekkür ederim.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
belki uyumlu degildir paşam:)

firtina.84

firtina.84

Üye
Teşekkürler ! Tıkr tıkır çalşıyor :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
arkadaşlar
ben bu iki programı e71 cihaza yuklerken sertifika hatası alıyorum.şimdi bir kaç siteye beni yönlendireceksiz.(OPDA)
Bendeki diğer E7 için bu siteden hala sertifika onayı bekliyorum.......ŞİMDİ BANA BİR ARKADAŞ mesaj atabilirmi.uğraşmaktan bıktım,bezdim,iştahım kaçtı.....

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
dostum özelden ulaşcam sana.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1710851

uygurme

Üye
Nokia 5800 da denedim ve çalışıyor. Yüklemek isteyip te sertifika hatası aldığım birkaç programı da kurdum.
Çok teşekkürler bizi büyük dertten kurtardın Anılbaran ...

gulay00001

Üye
Bizzat Sensation abımız paylasmıstır ona burdan tesekkurler :tşk: konu lınkı:TIKLA

1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. Ayrıca C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- Open4all for access to file system
- Installserver for installing any unsigned applications ( if red cross - get installserver.exe here )
Set patches to auto if needed (Options - Add to auto)

GEREKLİ DOSYALAR EKLENTİDE

ben bu 5. Aşamayı yapamadım telefonum c6-01 nerden silcem öyle bişey bulamadm

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

harunyasa21

Üye
Bizzat Sensation abımız paylasmıstır ona burdan tesekkurler :tşk: konu lınkı:TIKLA

1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. Ayrıca C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- Open4all for access to file system
- Installserver for installing any unsigned applications ( if red cross - get installserver.exe here )
Set patches to auto if needed (Options - Add to auto)

GEREKLİ DOSYALAR EKLENTİDE

nokia c601 belle . Dedigin gibi yaptım program yükledim sertifika hatası veriyor halen.tskler.

Üst Alt