[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
2 uygulamada saglam sertifika konusunda. 2033 yılına kadar süresi var . Hata vermemesi lazım. Hata siz de olabilir.

danqer078

Üye
bende bu hatayı soruyorum zaten ne yapabilirim diye

sebahattinART

sebahattinART

Üye
bir sorun olmaması gerekiyor ama :hmmm

----------Eklendi @ 20:16:40 ---------- Yazıldı @ 20:15:55 ----------

yanı nerede ne olmuyor anlatırmısın dostum nerde hata alıyon :)

ben 5'e kadar işlemleri yaptım. 5'de C:\shared\folder
'da "symantec" adlı klasörü silmeyi unutmuşum sadece:( onun dışında tüm işlemleri yaptım ama sonunda olmayınca, bende tüm işlemler bittikten sonra farkına vardım ve C:\shared'de bulunan "
symantec" dosyayı sildim. Olmadı:( herşeyi kaldırıp, tel'i kapatıp yeniden denedim yine olmadı:( hata veren kısım şu: norton'da "restore all" olmuyor:( :(

danqer078

Üye
daha uygulamayı yükle diyorum yüklemeye başlamadan sertifika hatası diyor

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşımın aynı marka telefonu var, onda denedik ve tel şuan hackli. Onun için eyvallah:) ama benimkinede bir şey bulsak...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben 5'e kadar işlemleri yaptım. 5'de C:\shared\folder
'da "symantec" adlı klasörü silmeyi unutmuşum sadece:( onun dışında tüm işlemleri yaptım ama sonunda olmayınca, bende tüm işlemler bittikten sonra farkına vardım ve C:\shared'de bulunan "
symantec" dosyayı sildim. Olmadı:( herşeyi kaldırıp, tel'i kapatıp yeniden denedim yine olmadı:( hata veren kısım şu: norton'da "restore all" olmuyor:( :(

olması lazım.Hata verir ama restore all olur .

----------Eklendi @ 23:22:41 ---------- Yazıldı @ 23:21:59 ----------

daha uygulamayı yükle diyorum yüklemeye başlamadan sertifika hatası diyor

başka bu hatayı alan olursa ilgılenıcem

sebahattinART

sebahattinART

Üye
vallaha restore all olmuyor yaa:( tam da orda hata veriyor. Ilk yaptığımda hiç bir hata almadım ama ne olduysa o C:'deki dosyayı silmeyi unuttuktan sonra oldu:(

burakcan42

Üye
c de ki shared dosyasını bulamıyorum dostum ya???

kraaal

Üye
gençler adam haklı program 10 numara çalışıyor. eyvallah dostumm e72 tamamdır :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

xmahmutx21

Üye
çok tşk emeğe sağlık

melih_yildirim

Üye
gerçekten cok tsk ederim ama bi işe yaramadı

kutay_24

Üye
ya shared dosyassını bulamıorm arkadaşım. xplore ne onuda bilmiorm delirdim!! :@

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya shared dosyassını bulamıorm arkadaşım. xplore ne onuda bilmiorm delirdim!! :@

x-plore bir dosya yöneticisidir. Ovi den indirebilirsin Forumda var 60v5 uygulamalar/dosya yöneticileri

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
anladın mı aykut :oke:

smtcnts

smtcnts

Üye
eyvallah valla dostum cok işime yaradı emegine saglık

dunopy

Üye
Çok teşekkürler şimdiye kadar arayıp duruyordum sayende telefonu hackledim şimdi istediğim programi yükleyebiliyorum :)

deathlich

Üye
tesekkurler

Üst Alt