[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

vesbuci

vesbuci

Üye
ya bu C:\shared\folder buraya nerden giriliyor bi yardımcı olurmusunuz

tarxhn

tarxhn

Üye
ya bu C:\shared\folder buraya nerden giriliyor bi yardımcı olurmusunuz

X-plore_v1.51 googleden bulup telefona yukle ve calıstır gerisini maddelere gore uygula yaaprsın bende c6-01 var yaptım oldu.bu arda tel. hiç anlamam

aliayan

aliayan

Üye
Dosya bozuk diyor beyler?

salur38078

salur38078

Üye
:tşk:

mstf_l

mstf_l

Üye
hocam exe dosyasını yuklemıcekmıyız ben baska sıteden aldım onu fakat bu sefer de olmadı yardımcı olabılırmısınız? tsskler

Eger telefonunda rompatcher da installserver yaması aktif oluyorsa baska birseye gerek yok ama installserver olmayıp sadece open4all olursa işimiz o zaman exeyle

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bana teşekkür edenlere rica ederim :rica: (yogun oldugum için çok ilgilenemdim konuyla :) )

mfdrn

mfdrn

Üye
restore all deyince "Restore failed:File already exists" hata veriyo ne yapmam lazım

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
1 adımı atladın bence

270598

Üye
valla ne diyeyim süpersiniz. elinize yüreğinize sağlık.

murat kara

murat kara

Üye
herseyı yaptım aynen prıvate dosyası bıle acıldı ama sertifika hatası veren dosyalar yıne sertıfıka hatası verıyor yukleyemedım bı yardım

mstf_l

mstf_l

Üye
herseyı yaptım aynen prıvate dosyası bıle acıldı ama sertifika hatası veren dosyalar yıne sertıfıka hatası verıyor yukleyemedım bı yardım

Telefonuna uygun installserver ı c/sys/bin e at telefon ne

----------Eklendi @ 10:37:02 ---------- Yazıldı @ 10:36:07 ----------

anıl konuya installserver ları da ekle bence fp1 ler ve belle'ler installserversız olmuyor

----------Eklendi @ 10:57:12 ---------- Yazıldı @ 10:37:02 ----------

anıl konuya installserver ları da ekle bence fp1 ler ve belle'ler installserversız olmuyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
eski v3 ler için o gerekir. Ama bu yöntemle nokia 701 hackledik . İnstalserver eski v3 ler için gerekebilir sadece .

mstf_l

mstf_l

Üye
hayır belle de de bir sorun var hacklendi gözüküyor ama kurmuyor

Ayrıca başlıkta tüm symbian cihazlar demişin sen yine ekle bence

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
denedik bellede olmuştu. Uygululamada yüklendi . :hmmm

serdar9094

Üye
kardeş ben dedigin herşeyi yaptım ilk sayfada yazdıklarını .tel n8 orjinal belle işlerin hepsi tamam şimdi teli kapatıp açtım yani bişi olmadı tel hacklendimi şimdi. ve istedigim tema efeklerini atabilirmiyim şimdi

mstf_l

mstf_l

Üye
kardeş ben dedigin herşeyi yaptım ilk sayfada yazdıklarını .tel n8 orjinal belle işlerin hepsi tamam şimdi teli kapatıp açtım yani bişi olmadı tel hacklendimi şimdi. ve istedigim tema efeklerini atabilirmiyim şimdi

Unsigned uygulama kurabiliyorsan ve private, sys klasörlerini falan görebiliyorsan tamamdır

legandere54

Üye
ulaaaaa kardesım yaaa nerelerdeydın sen be yaa daaa vallahı sen olmasan bız burda sertifika dıye kafayı yıyeduk daaa baya ıse yararmıs bu progrım daa sagolasın kurbannn

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

RMZNHAN

Üye
Kardeş allah ne muradın varsa versin allah tuttuğunu altın etsin inşallah.

mstf_l

mstf_l

Üye
isyeeeaaaaaannnnn :ehe

Ben de hack konusu açcam bana da dua etsinler valla siz cennetlik oldunuz ya :D

Üst Alt