[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Siyahterapi napalım ilk defa böyle bir işe kalkıştım önerin için sağol :)

Cfwyi kurmayı da deneyecektim ama hacklemek gerekiyormuş önce o yüzden yapamadım. Şimdi de cfw yapmak istiyorum. Kafama göre kullanmak istiyorum :)

cfw kurmak için hack gerekmiyor ki

mstf_l

mstf_l

Üye
Ben yanlış bakmışım sanırım :S ne yapmalıyım peki

s60v5sistem modfikasyon bölümüne bak iyice arastır bi bilgin olsun

Jaf, navifirm, uda.fpsx falan gibi terimleri ögren

Bilmezsen riskli olabilcek bi islem çünkü

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayır win7 kullaniyorumı jaf ı biliyorum evet

tamam uygun bi zamanda özelden ulaşıcam sana .

----------Eklendi @ 18:32:23 ---------- Yazıldı @ 18:30:18 ----------

işin zor dikkat edinde telefon çöpe gitmesin :d:

benim tel cfw yaparken kaç defa açılmadı . Her seferinde kurtardım . Flash atarken usb den çek . Açılmaz telefon . Ama bi daha üstüne flash at açılır . O kadar abartılacak bi riski yok . Kurallarıma uyarsa tabi :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende Cfwden Çok Korkuyordum 2 Gün Önce Kullanmaya Başladım Çok Hoş Birşey Ve Hiçte Riski Yok Bence :) Benim Gibi Birisi Hatasız Şekilde Yaptıysa Sen Rahat Yaparsın :) Ayrıca Konu İçin Teşekkürler Cfw Kurmadan Önce İşime Yaramıştı :tşk:

BARMEN81

BARMEN81

Üye
Mstf ve Anıl bey yardımlarınız için çok teşekkürler... Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.. sonunda oldu :)

altannemre

Üye
ya daha geöen gün burdan teli hackledim bugun tekrar belle yazılımı yükkedim hack iişlemi şimdi olmuyo quorantine i tıklaryınca hata veriyo

HasanSiyar

Üye

oohoo kardeşim küçümsemek için yazmıyorum ama sen daha hack yapamamışsın cfw diyorsun orada yazanları düzgünce uyguladıysan hacklenmiştir. cfw ye hiç niyetlenme eline alırsın sonra telefonu eğer çok cfw istiyorsan 3-4 hafta araştır iyice bilgilen sonra denersin ama en iyisi ofw :)

güvenlik uyarısı:
uygulama güvenlideğil telefonunuz için zararlı olabilir diyo.devam diyorum.uygulama telefonla uyumlu değil devam edilsin mi diyo.evet dedikten sonra içerisindeki uygulamalrı tek tek gösteriyo devam dedikten sonra uygulama yüklenemedi diye hata veriyo.yardımcı olabilirsen sevinirim.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya daha geöen gün burdan teli hackledim bugun tekrar belle yazılımı yükkedim hack iişlemi şimdi olmuyo quorantine i tıklaryınca hata veriyo

format atmadın mı güncelledikten son ra ? Ondan olabilir

----------Eklendi @ 00:16:37 ---------- Yazıldı @ 00:15:52 ----------

güvenlik uyarısı:
uygulama güvenlideğil telefonunuz için zararlı olabilir diyo.devam diyorum.uygulama telefonla uyumlu değil devam edilsin mi diyo.evet dedikten sonra içerisindeki uygulamalrı tek tek gösteriyo devam dedikten sonra uygulama yüklenemedi diye hata veriyo.yardımcı olabilirsen sevinirim.

daha önce kurmayı denedim mi hiç ?

BurakTura

BurakTura

Üye
ya ne biliyım oda symbian cihazdır die

HasanSiyar

Üye
format atmadın mı güncelledikten son ra ? Ondan olabilir

----------Eklendi @ 00:16:37 ---------- Yazıldı @ 00:15:52 ----------

daha önce kurmayı denedim mi hiç ?

zaten dün sabah gördüm 5-6 defa denedim hepsinde aynı hatayı verdi

covar

covar

Üye
ben bunu bilyorum ben yaptım oldu

HasanSiyar

Üye
dostum hallettim sertifikalı uygulamaları bile yüklemiyodu hata veriyodu format atınca düzeldi :D sertifikasız oyun bile yükledim çok çok teşekkürler :D

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
hocam exe dosyasını yuklemıcekmıyız ben baska sıteden aldım onu fakat bu sefer de olmadı yardımcı olabılırmısınız? tsskler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ne exe si ya :hmmm

mtturkozu

Üye
bütün maksi cep formun daki ustalara çooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum hepinizin emeğine sağlık ALLAH hepinizden razı olsun

Üst Alt