[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

e71 de olmadı n97 de yapıyordum neden bunda olmuyor yardım edebilecek var mı installserveri mi yanlış yapıyorum acaba

beyler c6-01'e söylendiği gibi uyguladım ama olmuyor.

Emrgncy

Üye
beyler c6-01'e söylendiği gibi uyguladım ama olmuyor.
C:/patches klasörüne son bir yama atman gerekli, buradan download et..

zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki rmp dosyasını C:/patches klasörüne at ve Rompatcher ı çalıştırıp iki yamayla birlikte son attığın yamayı da aktif et, artık unsigned uygulamaları sorunsuzca yükleyebileceksin...

Tepkiler: mberatcetin
Symbian^3 telefonlarda işe yarar mı acaba ?

Emrgncy

Üye
Symbian^3 telefonlarda işe yarar mı acaba ?

Belle refresh ise yarar, fakat burada yaptığın işleme ek olarak C:/patches klasörüne bir yama atmalısın, istersen upload ederim..

eğer telefonun Fp2 ye güncellenmişse bu konudan hack olmaz, S^3 sistem modifikasyon bölümünde üst konu olarak Fp2 ler için hack var, o konudan faydalanabilirsin...

muhtesip

Üye

kaç aydır bunu yapmaya uğraşıyordum harikasın kardeşim sonunda başardım çok teşekkür ederim

kasıks

Üye
ben bir türlü taşıyamadım

tenderly

Üye
tşk ler 5800 başarılı oldu

pronokia

Üye
olduuuuuuuuuuuu çooooooooooooook sağol eline sağlık

b80

Üye
sys bin klosörü nerede yardım!!!!!! Xplore yüklü

İnstallserver.exe dosyasını indirdiğimde desteklenmeyen içerik diyor.

- - - Eklendi - - -

zip açılmadı bende dediğin gibi x-plore ile birlikte açtım fakat İnstallserver.exe dan bana lazım olan dosyayı taşıyamadım açamadım. Sistemle aç dediğimde açılabilecek uygulama yok diyor.

Emrgncy

Üye
sys bin klosörü nerede yardım!!!!!! Xplore yüklü
x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et. Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin...

- - - Eklendi - - -

x-plore ile taşımak istediğin dosyayı bul ve sıraylasıya Menu > Düzenle > kopyala veya kes de, sonra hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç tamamdır...

Ya olmuyor aynen yapıyorum zip den gerekli olanı seçiyorum taşı diyorum sonra dediğin yere gidiyorum ama olmuyor.

Emrgncy

Üye
Ya olmuyor aynen yapıyorum zip den gerekli olanı seçiyorum taşı diyorum sonra dediğin yere gidiyorum ama olmuyor.

zip dosyaysını aç ve çıkaracağın dosyayı seç ve menu den çıkar de ve C:/sys/bin konumuna taşı, eğer C/ kök dizinini seçr seçmez C:/ kök dizinine çıkarıyorsa C:/kök dizinine attığı dosyayı seçip sys klasörüne ordan da bin klasörüne at...

Sağol kardeş yaptım sonunda.