[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

yardım teklifin için teşekkür ederim ama başka bi konudan bakarak hackledim...

ya uğraşçamda ortada link tok bişi yok.Neyi napcam belli değil

crxumut

Üye
biri yardımcı olabılırmı? 5800 nasıl hack yapıcam 1.sayfada anlatmışsın ama nerde link yada ben bulamadm

lolaman

Üye
Yapmak istiyorumda üşeniyorum ya kur kaldır bidaha uygulama yöneticisini bul falan hiç kurcalamadım telefonu derinden

ya bende şu hatayı veriyor."Restore Failed:File already exists"

dosyaları tam atamadın galiba dosyalarda eksik var tekrar dene istersen

kardeş o zaman arama butonuna tıkla 5800 hacklemeyaz arattır "bir hack yöntemi bu kadar mi kolay olur (buyrun)" gibi bir konu var ondan dene... Bende dün oradan hackledim..

rompatcher dosyasını kurarken sertifika hatası veriyor bide restory deyince gelen yazya evet diyorum gene bi hata veriyor yardımcı olursan sevinirim

kardeş o zaman bi önceki mesajda yazdığım konuyu arattır oradan dene o yol farklı şimdi mobilden girdiğim için link veremiyorum...Bu hack yöntemini bilmediğim için genel konuşuyorum ama diğer yolu denersen daha iyi yardımcı olurum..

RomPatcherPlus_3.1 sertifika hatası veriyor nasıl yükleyecem ben!!!

rompathceri yeniden indir dene... Arama butonuna tıkla rompatcher yaz arattır mutlaka bulursun...

ya bu NortonSymbianHack.sisx virüs tarama programımı :S walla beceremedim help meeeee anıl azcık yardım etsene

ya warya sizin werdiğiniz programların hiçbiri işe yaramıyor wirüs programında dedeğiniz gibi restore diyorum hata weriyor siliyorum rompatcer i yükleymiyorum yani bu telefonu hayatım boyunca uğraşsam hackleyemem onu anladım artık

Konu Sahibi

format at kardeşim . Düzeliyor. Hacklenmeyen telefon yoktur

al burdan bak bence bide konuya değilde uygulayana bul istersen sorunu herkes yapabiliyosa sorunu kendinde ara biraz da http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-572991.html