öncelikle iyi günler. Symantec Symbian Hack'i kaldırın demişsin. uygulama yöneticisinden kaldır diyorum "yükleyici zaten kullanılıyor" diye hata veiyor ve kaldırmıyor. ne yapmam lazım.
öncelikle iyi günler. Symantec Symbian Hack'i kaldırın demişsin. uygulama yöneticisinden kaldır diyorum "yükleyici zaten kullanılıyor" diye hata veiyor ve kaldırmıyor. ne yapmam lazım.
hayırlı günler. Emeği geçenlere çok teşekkürler öncelikler. Telefonum e63. Dün anlatılan işlemi uyguladım. Ama yanlış ilerlediğim için hata aldım. Sonra tekrar yüklemek istedim hepsini kaldırıp ama olmadı. Mecburen telefon hafızasına format attım. Ama işin ilgin tarafı hafıza kartımda bulunan 50 ye yakın uygulamadan 6 tane kaldı . Ama uygulama yöneticisinde yüklü gözüküyorlar. Neyse işlemi tamamı ile uyguladım ama yine olmadı. Hala sertifika hatası alıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
bu akşam tekrar inat ettim ve tam sırasıyla hiç bir hata almadan işlemi yaptım. Ama malesef hala uygulama yüklediğimde sertifika hatası alıyorum. Telefonum e63. Olan benim giden uygulamalarıma oldu