2012 toyota yarıs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
2012 toyota yarıs
Toyota’nın Avrupa da en çok satılan B serisindeki aracı Yaris 2012, yenilenen yüzü ile Kasım ayında Türkiye’de satışa sunuluyor. 2012 Toyota Yaris’in fiyatı ise 30 bin 900 TL’den başlayacağı açıklandı.
Şehir içi kullanımında rahatlığı için tercih edilen Yaris, küçük olmasına rağmen geniş, ferah bir iç mekân sağlamakta. Yenilenen Yaris’in dış tasarımında ilk göze çarpan yeri, geçmişten günümüze kadar tasarımını koruyan ön kaput tarafı. Arka ve geri kalan kısmı için aynısı söylenemez. Genel olarak daha keskin dış hat çizgilerle donatılmış olan Yaris, yeni nesil otomobil modasına uyduğunu söyleyebiliriz.
Avrupa'da tasarlanan ve Toyota'nın Fransa'daki Valenciennes Fabrikası'nda üretilen Yaris, yüksek performansı, düşük yakıt tüketimiyle de göz dolduruyor.

Life, Fun, Cool ve Style olmak üzere 4 farklı donanım seviyesi ile satışa çıkan Yaris, Cool ve Style versiyonlarında dokunmatik ekranlı geri dönüş kamerası, Bluetooth ve USB bağlantılarına sahip.
Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Haftaya kredi çekip alıyorum bir tane :) çok seviyorum bu arabayı,

• Beğen
Tepkiler: Masha
buket2

buket2

Üye
bir toyota yaris bir de nissan micra ikisinede bitiyorum ya :)

• Beğen
Tepkiler: Masha
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
bir toyota yaris bir de nissan micra ikisinede bitiyorum ya :)
Nissan Türkiye'de tutulmuyor. Parçaları çok pahalı :)
Toyota Yaris evet benimde beğendiğim bir araç ve Hyundai İ30 :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
mini cooper countryman s hastasıyız dedeee !!!

Ocean258

Ocean258

Üye
Tasarımı cok guzel bunların... Bence tutar bu model Turkıyede fıyatıda okadar ucuk degıl..

Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
Toyota'nın araçları gerçekten güzel oluyor. Rahatlığı ve konforu bir arada.
Ama @alpay533 dediği gibi fiyatları az da olsa sınıflarına göre fazla oluyor.

sbhas

Üye
valla arkadaşlar yarisi bende begeniyorum ama toyotaya güvenmiyorum , alırız yarisi sonra geri çagırıverirler..
Nissan tutulmuyor demişssiniz ama valla micra çok fazla var yaristen bile İzmirde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt