Makyajlı 2013 Honda Civic Sedan (U.S.) Los Angeles’da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Makyajlı 2013 Honda Civic Sedan (U.S.) Los Angeles’da

Honda, bu hafta kapılarını ziyaretçilere açan 2012 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Kuzey Amerika pazarı için makyajladığı 2013 Civic ailesini resmi olarak tanıttı.
Kompakt sınıfın gözde modellerinden olan Civic yeni görünümüyle daha dinamik ve daha premium görünüyor. Büyüyen ızgarası ve keskinleşen çizgileriyle dikkat çekici bir profil çizen 2013 Civic’in tamamen yenilenen arka çamurluk tasarımı ve revize edilen arka stop lambaları markanın kısa bir süre önce tepeden tırnağa yenilediği 2013 Honda Accord’a gönderme yapıyor.
Mevcut kabin tasarımını güncellenen döşeme seçenekleri, yumuşak dokunuşlu materyaller ve yeni gümüş desenli kaplamalar ile zenginleştiren Japon üretici otomobilin standart donanımın paketini de revize etmiş. Yeni i-MID ekran, geri görüş kamerası, dış sıcaklık göstergesi, Bluetooth / USB / iPod bağlantısı gibi…
Ayrıca, gürültü ve titreşimi milimize etmek için uygulanan ilave ses yalıtımı ve kalınlaştırılan ön cam diğer yenilikler arasında yer alıyor.
Kaputun altında güncel motor seçenekleri görev yapmaya devam ediyor. Ancak, daha sert yaylar ile modifiye edilen süspansiyonlar, kalın denge çubukları ve elden geçirilen elektro hidrolik direksiyon sistemi ile yol tutuşun artırıldığı açıklanıyor.
2013 Civic Sedan bugün 18,165 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt