Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012 Mayıs Ayının Üyesi : "KayraBey" Tebrikler
Sponsorlu Bağlantılar
Emma-Watson
Üye
Tebrikler
Haydar
Emekli Yönetici
tebrik ederim hakan abi
tempestshine
Üye
Ben biliyordum ya. O paylaşımlar adminlerin gözünden kaçmaz.Tebrikler Hakan abi.Ayın üyeliğini hak ediyorsun.
klongs
Üye
tebrikler ve niye herkes sana hakan diyor adın ahmet değilmiydi
lgkg300
Üye
Tebrikler
Metin MF
Üye
Tebrikler
Bu ay ben olurum diye düşünüyordum çünkü yaklaşık 300-350 şikayet göndermiştim
aLp!!
Üye
Tebrikler
marist
Üye
TebrikLer.
Başarının dewamını diLerim..
GuitaristBoy
Üye
ahmet abi tebrikler
Reşwan
Emekli Yönetici
Tebrikler başarılarının devamını dilerim.
pro.engineer
Üye
Tebrik ederim devamı gelir inşallah.
m542tf
Üye
:
.SeRDaR.
Üye
Tebrikler.
doctorrr
Üye
terbikler usta
Oğuzhan
Üye
tebrikler
TuğruL-_-
Üye
Android bölümündeki paylaşımlarını takip ediyorum ve hep beğenmişimdir.Ödülünü aldı sonunda.Tebrikler
Şehriyar
Üye
Tebrikler Yaptığın güzel paylaşımlarının ve aktifliğinin devamını bekliyoruz
Tebrik ederim, gercekten adaylar oldukça eşit bir performans sergiledi ayın üyesi kriterleri için ancak bu ay bayrağı Kayrabey e teslim etmekten mutluluk duyduk, bir sonraki aylarda yeni adayları da aynı aktifliklerle sabırsızlıkla bekliyoruz
Ozan sana ekstra teşekkür ederim.Özellikle rahat durmayıp mesaj düzenleme sınırını aşıp yetkiyi kaybettiğim zaman üşenmeden mesajıma bakıp cevap verdin ve kısıtlamayı kaldırdın.3 oldu yanılmıyorsam.4 olursa kime giderim bilmiyorum
Teşekkür ederim Mehmet.Evet benim asıl adım Ahmet.Onlar çocuklarımın adı.Kendimi tanıttığım konuda bunu belirtmiştim ama o konudan haberi olmayanlar doğal olarak bana Kayra yada Hakan diyor
300-350 mi ? Vallahi bravo.Benim o kadar değil yalan yok Açtığım konular ve konularımı sürekli güncellemem bunda biraz etkili olmuş olabilir.Son 10 gündür konu namına birşey yaptığım yok ama dönüşüm çok fena olacak çok.
Ay sonuna kadar hedef 300-400 yeni konu + eski konuların güncellenmesi + yeni açılan konulara teşekkür etme + açtığım konulara edilen teşekkürlere rica etme ( ) + konu ve mesaj şikayeti = Haziran ayının üyesi http://www.maxicep.com/uyeler/uye-331106/metin/: