2012 Mayıs Ayının Üyesi : "KayraBey" Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Tebrikler :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
tebrik ederim hakan abi :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben biliyordum ya.:) O paylaşımlar adminlerin gözünden kaçmaz.:oke:Tebrikler Hakan abi.Ayın üyeliğini hak ediyorsun.:sarıl:

klongs

klongs

Üye
tebrikler ve niye herkes sana hakan diyor adın ahmet değilmiydi :D

lgkg300

lgkg300

Üye
Tebrikler :)

Metin MF

Metin MF

Üye
Tebrikler :alkis

Bu ay ben olurum diye düşünüyordum çünkü yaklaşık 300-350 şikayet göndermiştim :ağlarım:

aLp!!

aLp!!

Üye
Tebrikler :)

marist

marist

Üye
TebrikLer.
Başarının dewamını diLerim..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ahmet abi tebrikler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tebrikler başarılarının devamını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
pro.engineer

pro.engineer

Üye
Tebrik ederim :) devamı gelir inşallah.

m542tf

m542tf

Üye
:alkis:

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Tebrikler. :tebessüm:

doctorrr

doctorrr

Üye
terbikler usta :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
tebrikler :dansöz:

TuğruL-_-

TuğruL-_-

Üye
Android bölümündeki paylaşımlarını takip ediyorum ve hep beğenmişimdir.Ödülünü aldı sonunda.Tebrikler :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tebrikler :D Yaptığın güzel paylaşımlarının ve aktifliğinin devamını bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
u_cosar

u_cosar

Üye
tebrikler

KayraBey

KayraBey

Üye
Tebrik ederim. Basarili ve aktif nice aylar dilerim.

Teşekkür ederim sağolun.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4771070' Alıntı:
tebrikler kardeşim :)

Teşekkür ederim sağolun.

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Tebrik ederim, gercekten adaylar oldukça eşit bir performans sergiledi ayın üyesi kriterleri için ancak bu ay bayrağı Kayrabey e teslim etmekten mutluluk duyduk, bir sonraki aylarda yeni adayları da aynı aktifliklerle sabırsızlıkla bekliyoruz

Ozan sana ekstra teşekkür ederim.Özellikle rahat durmayıp mesaj düzenleme sınırını aşıp yetkiyi kaybettiğim zaman üşenmeden mesajıma bakıp cevap verdin ve kısıtlamayı kaldırdın.3 oldu yanılmıyorsam.4 olursa kime giderim bilmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim üstadım.Patavatsız konuşmam için özür dilerim.Konuda da gerekli mesajı yazdım.

- - - Eklendi - - -

Çok sağolun.

- - - Eklendi - - -

Aklimdan gecen isimdi :alkis: belki bir gun biz de oluruz :ehe

Düşüncen beni sevindirdi.Bayrağı sana teslim edebilirim sorun değil :) Ama 1 Temmuz da :P:

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler hocam.

- - - Eklendi - - -

Doğru tahmin etmişim. Vaybe, 12'den vurdum :) Tebrikler KayraBey :alkis

Sağol kardeşim.Hangi arada tahmin ettin bakayım.Benim niye haberim yok :) Yoksa kulislerde konuşuluyor muydu :P:

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim Akrep.

- - - Eklendi - - -

Sağolasın İnanç.Teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

tebrik ederim hakan abi :)

Sağol kardeşim benim ya.Bu arada sende Paşa olmuşsun.Hayırlı olsuna gelirim birazdan :)

- - - Eklendi - - -

Ben biliyordum ya.:) O paylaşımlar adminlerin gözünden kaçmaz.:oke:Tebrikler Hakan abi.Ayın üyeliğini hak ediyorsun.:sarıl:

Allah razı olsun.Duygulanıyroum inanki Can kardeşim.Şimdi işim daha zor.Daha fazla çalışmam gerek.Çok çalışmam lazım çook :)

- - - Eklendi - - -

tebrikler ve niye herkes sana hakan diyor adın ahmet değilmiydi :D

Teşekkür ederim Mehmet.Evet benim asıl adım Ahmet.Onlar çocuklarımın adı.Kendimi tanıttığım konuda bunu belirtmiştim ama o konudan haberi olmayanlar doğal olarak bana Kayra yada Hakan diyor :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Tebrikler :alkis Bu ay ben olurum diye düşünüyordum çünkü yaklaşık 300-350 şikayet göndermiştim :ağlarım:

300-350 mi ? Vallahi bravo.Benim o kadar değil yalan yok :) Açtığım konular ve konularımı sürekli güncellemem bunda biraz etkili olmuş olabilir.Son 10 gündür konu namına birşey yaptığım yok ama dönüşüm çok fena olacak çok.

Ay sonuna kadar hedef 300-400 yeni konu + eski konuların güncellenmesi + yeni açılan konulara teşekkür etme + açtığım konulara edilen teşekkürlere rica etme ( :kop2: ) + konu ve mesaj şikayeti :) = Haziran ayının üyesi http://www.maxicep.com/uyeler/uye-331106/metin/ :alkis:

Üst Alt