2012 Eurovision Şarkımız Hakkındaki Düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir baktınız birinci oldu :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
Kǔr Şâd;4390814' Alıntı:
Türkiye'yi Temsil Edecek Olan;

Şarkıcı; Yahudi.
Şarkı; İngilizce.

Lanet olsun özentiliğe..

insanları dini yönden ele almayı bırak,ırkçılığa gerek yok.Türkse Türk'tür bitmiştir.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bence burda önemli olan din,ırk,kişilik değil de müzik,sözler,ahenk,sahne performansı bunlar olmuş mu olmamış mı bu konunun tartışmaya açılış amacının bu olduğunu düşünüyorum beğenebilirsiniz beğenmeyebilirsiniz ama kişiye hakaret veya aşağılama kimseye yakışmıyor ...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
bence burda önemli olan din,ırk,kişilik değil de müzik,sözler,ahenk,sahne performansı bunlar olmuş mu olmamış mı bu konunun tartışmaya açılış amacının bu olduğunu düşünüyorum beğenebilirsiniz beğenmeyebilirsiniz ama kişiye hakaret veya aşağılama kimseye yakışmıyor ...

Televizyonda ünlüler beğenmiş. Sanırım bu işin içinde olanlar olayı daha iyi biliyor. Onlar güzel olmuş diyorsa bize sadece 'zevklere göre' dinlemek kalıyor. Herkes dinlemek zorunda değil :oke:

Hadise çıkmıştı da birinci olamamıştı. Hatırlayınız. Ona kimse laf atmıyordu böyle :hmmm

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
ben beğenmedim.nerede sertaperener gibi sanatçılarımız.
hande yener çıksaydı en azından ilk 3e girme şansımız olurdu ama Bonomonun arkasında amerikka var belli olmaz 1. oluruz belki:naughty:

SezerKoc

SezerKoc

Üye
ben beğenmedim.nerede sertaperener gibi sanatçılarımız.
hande yener çıksaydı en azından ilk 3e girme şansımız olurdu ama Bonomonun arkasında amerikka var belli olmaz 1. oluruz belki:naughty:

can bonomo mason.eğer masonlarla ilgli biraz araştrma yaptysanız kliplernde masonik semboller oldğnu göreceksnz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Din dil ırk bizim için önemli degil tabi ama Jean bonomo'yu seçenler için önemli sanırım.
Sarkı bence iyi degil ama 1. olur eger tahmin ettigim seyler olursa..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tek kelime ile berbat bir çalışma olmuş, derece alırsa bile iyi.

m542tf

m542tf

Üye
bu sarkiyi dinleyecek kopegin kuyrugu duser :)

greenmile

greenmile

Üye
Rimi Rimi Rey varken buna laf edilmez.Eğlenceli bir şarkı,ilk 10 a girer.Zaten zevkine katılıyoruz kasmayın o kadar.Türklerden başka oy veren mi var bize?

asroc

asroc

Üye
İgrenc mide bulantisi kusma ishal bi sarki

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Yürürlükteki 1982 tarihli Anayasa'nın 66. maddesine göre, "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.
1921 Teşkilat-ı Esasiye Kanunu

Madde 88:- f1 Türkiye ahalisine din ve ırk farkı olmaksızın vatandaşlık itibariyle (Türk) ıtlak olunur. f2. Türkiyede veya hariçte bir Türk babanın sulbünden doğan veyahut Türkiyede mütemekkin bir ecnebi babanın sulbünden Türkiyede doğup da memleket dâhilinde ikamet ve sinni rüşte vusulünde resmen Türklüğü ihtiyar eden veyahut Vatandaşlık Kanunu mucibince Türklüğe kabul olunan herkes Türktür. Türklük sıfatı kanunen muayyen olan ahvalde izale edilir
1937'deki haliyle

Madde 88. - Türkiye’de din ve ırk ayırdedilmeksizin vatandaşlık bakımından herkese “Türk” denir. Türkiye’de veya Türkiye dışında bir Türk babadan gelen yahut Türkiye’de yerleşmiş bir yabancı babadan Türkiye’de dünyaya gelipte memleket içinde oturan ve erginlik yaşına vardığında resmi olarak Türk vatandaşlığını isteyen yahut Vatandaşlık Kanunu gereğince Türklüğe kabul olunan herkes Türktür. Türklük sıfatının kaybı kanunda yazılı hallerde olur

1961 Anayasası

Madde 54- Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. Yabancı babadan ve Türk anadan olan çocuğun vatandaşlık durumu kanunla düzenlenir. Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir. Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmıyan bir eylemde bulunmadıkça, vatandaşlıktan çıkarılamaz. Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz

Yasalarda böyle diyor. Ya zihniyetler degişmeli yada yasalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt