Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese çok teşekkür ederim ben forumun bu kısmınıda görmemişim s3 te takılı kaldığımdan forumda başka ne var ne yok walla bilmiyom bi ara altını üstüne getireyim bari. sürekli girip paylaşımlar yapıyorum sonra da yaptığım paylaşımlara bakıyorum sorun varmı yokmu die ondan vaktim kalmıyor pek forumun heryerine bakmaya
teşekkür ederim sana da yakışmıştı bu arada kusura bakma seni tebrik etmedik dimi geçen ayki sendin hatırlamıyorum konu içlerinde yorum yaparken yazmışmıydım seninkide burda yayınlanmıştır ama ben dedim gibi buralardan haberim yok
ismail
Üye
Tebrik ederim
Amaru Shady
Üye
tebrikler
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Tebrik ederim sonuna kadar hakettiğin bir rütbeydi.Kısmet bugüneymiş : )
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
bende konuyu görünce girdim mesaj yazmaya kalmadan telefonun şarjı bitti
Neyse tebrikler hayırlı uğurlu olsun
Ozan
Admin
Tebrik ederim uzun zamandır hakediyordun ve umarım hep hakedersin
Teşekkür ederim. Askerliği yedin bitirdin demek, dönmüşsün ben gittiğinden bile haberseizim walla Nextman dan öğrendim sonra Ayrıca bütün kardeşlerimede çok çok teşekkür ediyorum. şimdi tek tek edecem çok yer kaplayacak sayfada
Teşekkür ederim. Askerliği yedin bitirdin demek, dönmüşsün ben gittiğinden bile haberseizim walla Nextman dan öğrendim sonra Ayrıca bütün kardeşlerimede çok çok teşekkür ediyorum. şimdi tek tek edecem çok yer kaplayacak sayfada
Onun askerliği bitmez : ) Dur bakalım hele yeni gitti.
asrabi
Üye
tebrikler aydın abi
Kingmortall
Üye
tebrikler
yaren_dede
Üye
tebrikler aydın paylaşımlarını devamlı takip ediyorum, bence uzun zamandır hakettiğin birşeydi ve sonunda yerini buldu
u_cosar
Üye
Tebrikler
papakudioflu
Emekli Yönetici
tebrikler bizi ayın uyesi seciminde bu kadar zorlayan adaylar olmasi cok guzel. Ama her karardan sonra dogru oldugunu gormek guzel bir duygu sana da bu rutbe yakişti başarilarinin devami dilegiyle tebrik ederim