• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

2011 yılında Peugeot'un Jeep tarzındaki tasarımı HR1'in ( Özellikleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
2011 yılında Peugeot'un Jeep tarzındaki tasarımı HR1'in ( Özellikleri )
Peugeot, HR1 ile bir kez daha otomobil segmentlerini alt üst etmeyi amaçlıyor bence.Genç ve aktif HR1, tasarım ve teknoloji meraklılarına bu model kendilerine benzeyen araç arayışında olanlar içinde birebir. Görünen o ki şehirli müşteri kitlelerinin beğenisini kazanmaya yönelik tasarlanmış.HR1, yepyeni bir sürüş deneyimi sunmak üzere, hyper-bağlantı, modülerlik ve adaptasyon , kabiliyet anlamında yeni trendlerden esinleniyor sanırım . Benzersiz kapı açılım ve kapanım şekli gözden kaçmayaktır umarım. Bu kapı açılım şekli iç mekana ulaşımı kolaylaştırıyor.
Çevreci olduğu söylenen HR1 önde yepyeni 3 silindirli benzinli 1.2l THP motor ile arkada elektrikli bir motoru birleştiren HYbrid4 teknolojisine sahip.Görünüşü , tasarımı Peugeot kullanıcılarında ilgi uyandıracağı kesin olan bu model özellikleriyle ve etkiliyiciliğiyle tutulucak bir model.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt