2010 yilındamı akillarındaydık sımdı unutuldukmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
2010 yilındamı akillarındaydık sımdı unutuldukmu
ya beyler ben bu oyunların cogunu indırdım genelde 2010 a ait hd olanlar falan bizi unuttularmı neden bole her gecen gun androide iosa guzel oyunlar cıkıyo daha olmeden sistem neden oyun ve uygulama yonunden oldurduler

cyber

cyber

Üye
gelecek yokki niye boşu boşuna oyun çıkarsınlar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
daha oyun beklemeyin beyler en fazla 5 tane daha cıkar onlarıda 2.nesiller kulanır ancak

keys1903

keys1903

Üye
701 alsakta 10 yane hd cıkar oda cıkarsa artık nokıa almam iosa gecerım hangı bırını yuklesem dıye kafam karısır bollukta

Dimi3

Dimi3

Üye
Strateji basit, yeni sistem cikarttilar goz boyamak icin de ayni anda birkac oyun. Hobaaa dillere dustu symbian^3, sonrasi yok. Yani o oyunlar da tamamen strateji amacli cikti, bizi dusundukleri icin falan degil..

thegame123

Üye
güzelim belleyi ziyan ettiler başka diyecek bir şey yok yani.

mrtcn307

mrtcn307

Üye
yeniler çıktıkça eskiler unutulmaya :( mahkum bu maalesef çoğu zaman böyle
:(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
genelde nokıada öyle

pRime.

pRime.

Üye
Geçin kurtulun arkadaşlar tutan mı var?

SilentOne

SilentOne

Üye
strateji ama bi zamanında 5800 ı unutmadılar adamlar :D

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
paramı var

pRime.

pRime.

Üye
E biriktir işte. Telefonu satıp ele geçen para ile varsa güzel bir cihaz al. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bakın arkadaslar bu iş fiyat performans işi 600-1000tl arasında telefon alıp ben en iyi performansı istiyorum demek biraz haksızlık çogumuzun istesigi oyun ve uygulamaların çıktıgı ios ve android cihazlar 1300 2500tl aralıgında. Evet nokia da lumiaları çıkartıcak ve istediginiz herşeyi bulabileceksiniz çok güçlü cihazlar olacak lumia serisinde ama fiyatıda ona göre olacak en basitindrn lumia900 480€ yurtdışı fiyatı Türkiye fiyatı vergilerle 1600tlye geliyor ve bu daha baslangıç lumia900de s2 ailesi 1.4ghz işlemci var daha sonra çıkıcak modelde s4 ailesi 1.4 ghz çift çekirdek veya daha üstü işlemci kullanılacak o zaman fiyat dahada artacak ama performansta istediginizden fazlası olacak yani ne kadar para o kadar köfte

SilentOne

SilentOne

Üye
kafadan 1800 tl

WebStyle

WebStyle

Üye
Oyun istiyorsanız en azından bi İpod Touch 4. nesil cihaz alın derim. Kesinlikle pişman olmayacağınıza eminim..

slant1111

slant1111

Üye
Bu forumda sürekli bu konu tartışılıyor ya :) yeter artık nokia bu kabullenmek lazım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten en kral oyun oynanan cihazı alsak cok cok iki ay oynanır ondan sonra sıkılır herkes o kadar paraya yazık degilmi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Symbianı umursamıolar artık sanırım.
Iosa geçmem gerek benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt