Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010 yilındamı akillarındaydık sımdı unutuldukmu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uqur5445
Üye
Konu Sahibi
2010 yilındamı akillarındaydık sımdı unutuldukmu
ya beyler ben bu oyunların cogunu indırdım genelde 2010 a ait hd olanlar falan bizi unuttularmı neden bole her gecen gun androide iosa guzel oyunlar cıkıyo daha olmeden sistem neden oyun ve uygulama yonunden oldurduler
cyber
Üye
gelecek yokki niye boşu boşuna oyun çıkarsınlar
Mad EagLe
Üye
daha oyun beklemeyin beyler en fazla 5 tane daha cıkar onlarıda 2.nesiller kulanır ancak
keys1903
Üye
701 alsakta 10 yane hd cıkar oda cıkarsa artık nokıa almam iosa gecerım hangı bırını yuklesem dıye kafam karısır bollukta
Dimi3
Üye
Strateji basit, yeni sistem cikarttilar goz boyamak icin de ayni anda birkac oyun. Hobaaa dillere dustu symbian^3, sonrasi yok. Yani o oyunlar da tamamen strateji amacli cikti, bizi dusundukleri icin falan degil..
thegame123
Üye
güzelim belleyi ziyan ettiler başka diyecek bir şey yok yani.
mrtcn307
Üye
yeniler çıktıkça eskiler unutulmaya mahkum bu maalesef çoğu zaman böyle
Mad EagLe
Üye
genelde nokıada öyle
pRime.
Üye
Geçin kurtulun arkadaşlar tutan mı var?
SilentOne
Üye
strateji ama bi zamanında 5800 ı unutmadılar adamlar
Uqur5445
Üye
Konu Sahibi
paramı var
pRime.
Üye
E biriktir işte. Telefonu satıp ele geçen para ile varsa güzel bir cihaz al.
papakudioflu
Emekli Yönetici
bakın arkadaslar bu iş fiyat performans işi 600-1000tl arasında telefon alıp ben en iyi performansı istiyorum demek biraz haksızlık çogumuzun istesigi oyun ve uygulamaların çıktıgı ios ve android cihazlar 1300 2500tl aralıgında. Evet nokia da lumiaları çıkartıcak ve istediginiz herşeyi bulabileceksiniz çok güçlü cihazlar olacak lumia serisinde ama fiyatıda ona göre olacak en basitindrn lumia900 480 yurtdışı fiyatı Türkiye fiyatı vergilerle 1600tlye geliyor ve bu daha baslangıç lumia900de s2 ailesi 1.4ghz işlemci var daha sonra çıkıcak modelde s4 ailesi 1.4 ghz çift çekirdek veya daha üstü işlemci kullanılacak o zaman fiyat dahada artacak ama performansta istediginizden fazlası olacak yani ne kadar para o kadar köfte
SilentOne
Üye
kafadan 1800 tl
WebStyle
Üye
Oyun istiyorsanız en azından bi İpod Touch 4. nesil cihaz alın derim. Kesinlikle pişman olmayacağınıza eminim..