2010 model Renault Laguna

Sponsorlu Bağlantılar

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
2010 model Renault Laguna
Yüksek kalite ve sessizliği ile prestijli otomobil dünyasının yeni üyesi...
Laguna ile yepyeni duyguları keşfederken, sürüşünüz adeta bir uçuş keyfine dönüşecek... yeni Renault Laguna: beklentilerinizi özgür bırakın...

Mükemmel işçilik kalitesi ile konforun doruğunda koltuklar….
Deri, kumaş veya alkantara kaplanmış koltuklar yan dayanakları, estetik güzelliğin yanı sıra size özellikle virajlarda eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatacak….
Kalkışta otomatik olarak devreden çıkan ve araç durduğunda yeniden aktive olan park frenine ise orta konsolda yer alan bir düğme ile manuel kumanda edebilirsiniz….

Daha iyi korunmanız için, Laguna çok sayıda yeniliğe imza atıyor. Laguna farklı basınçlı yeni kuşak göğüs/basen çift yan hava yastıkları ve yandan çarpışma durumunda maksimum koruma sağlayan çift darbe algılayıcısı ile donatıldı. Renault’ya özgü bu donanım hava yastığının açılma süresini yarı yarıya kısaltıyor. Cepheden çarpışma durumunda ise, sürücünün darbeden daha iyi korunabilmesi için beden yapısına uyarlanan “adaptatif” hava yastığı bulunuyor. Laguna size, siz Laguna’nıza güveneceksiniz… Yeni kuşak ABS, dinamik sürüş kontrolü ESP ve maksimum tepki gücü sunan acil fren yardım sistemi AFU fonksiyonları ile destekleniyor. Bir acil fren durumu algılandığında, fren gücünü arttıran AFU duruş mesafesini önemli ölçüde kısaltılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Odysseus

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu bayağı bir model çıkarıyor sanırım Laguna her yıl..Bu da farklı olmuş..İnşallah tutulur..

Teşekkürler...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Evet ilginç bir araç tasarım olarak da...inşaalllah tutulur :)

Salihyet

Salihyet

Üye
çok tatlı olmuuuş :ohannes:

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Beğendiğine sevindim :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Laguna bir önceki modelden farklı gibi görünse de çizgilerinden uzaklaşmamış. Konfor özelliklerine söylenecek sözüm yok. Motor özelliklerini göremediğim için yorum yapamıyorum. Ancak Renault muhtemelen önceki nesil Laguna motorlarını kullanacak. Son dönemde Renault'un yeni motor tasarladığı haberine rastlamadım.

Konu için teşekkürler.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Laguna bir önceki modelden farklı gibi görünse de çizgilerinden uzaklaşmamış. Konfor özelliklerine söylenecek sözüm yok. Motor özelliklerini göremediğim için yorum yapamıyorum. Ancak Renault muhtemelen önceki nesil Laguna motorlarını kullanacak. Son dönemde Renault'un yeni motor tasarladığı haberine rastlamadım.

Konu için teşekkürler.

ben sanmam önceki motoru kullansın. bu araba lüx. bence kullanılmaz........ ;) :)

Odysseus

Odysseus

Üye
ben sanmam önceki motoru kullansın. bu araba lüx. bence kullanılmaz........ ;) :)

Bu araç lüx değil. Lüx derseniz bu sınıfta 40000 TL seviyesine araç alamazsınız. Renault'u lüx sınıfta Vel Satis modeli temsil eder ki, kendileri 85000 TL seviyelerinde. Önce lüx sınıfı kavramamız gerekir.

Ok Candostumısuzu...

ciko433

ciko433

Üye
arkadasım bu arabanın en alt modeli renultun sitesinde 57milyardan başlıyor hatırlatırım 40ml megane wermiyolar:megafon:

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadasım bu arabanın en alt modeli renultun sitesinde 57milyardan başlıyor hatırlatırım 40ml megane wermiyolar:megafon:

Benim sözüme cevap olarak yazdıysan hiç alakasız birşey yazmışsın. Bilerek yorum yapalım lütfen.

egemen3223

egemen3223

Üye
güzel araba

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
renault alacaksan laguna alacan.en az megane..gerisi fıs..

opdrcenk

Üye
Merhaba,Ben Dr. Cenk Şimşek,Genel Cerrahi uzmanıyım.2008 model Laguna 3 Dizel privilege arabam var.Size arabamla yaşadıklarımla ilgili ister şikayet denilsin,ister bilgi denilsin birşeyler anlatmak istiyorum.Arabanın 59000 TL değerinde olduğunu,bildiğiniz gibi üst segment olduğunu,lansmanında ise sınıfının ilk 3 üne girmesi amaçlı üretildiğini ve en sessiz arabası olacağını renault tarafından duyurulduğunu ifade etmek isterim.Sırasıyla sorunları sıralayayım;Öncelikle direksiyon ve vites derileri karardı,sonra tüm koltuklar tüylendi,sürücü koltuğu arka kaplaması çıktı,bozuldu,sunroof ayakları bozulduğundan sürekli ses yaptı,turbo hortumu delindi,bagaj arka kaplaması kenarları döküldü,sonra çözüm bulunamayan ve merkezce de arabanın özelliği olarak söylenen tıkırtı ve gürültü problemleri başladı.Klima kontrol tuşlarından ,ön kokpitten,sunrooftan ve koltuk başlarından kesilmeyen müzik sesini bile bastıran ve bende sürekli strese neden olan tıkırtılar başladı.Bunlar için defalarca renault servislerle,merkezle görüştüm birçok dosya açıldı ama çözüm bulunamadı ve sonunda olay araba bu elimizden birşey gelmiyora geldi.Size yazma nedenim ise üst sınıf araba almak isteyen ve 59000 TL vererek böyle bir araba almayı planlayanlara derginizce belki uyarıda bulunursunuz ve canlarının sıkılmasını önleyebilirsiniz.Araba bence sınıfının en gürültülü(bitmeyen sürekli başka taraflardan da eklenen tıkırtılar nedeniyle),en kötü işçilikli arabasıdır.İsteyen benimle temasa geçebilir,bilgilendirebilirim,hatta sürüş bile yaptırabilirim,tabi satana kadar.Bu arada arabanın satış ilanını verdim ama piyasası da çok düşük satamıyorum,elimde kaldı.Teşekkür ediyorum ve lütfen yanıtınızı bekliyorum.
04/02/2010
Op.Dr.Cenk Şimşek
05052165931

AKATLI

AKATLI

Üye
güzel araba

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
Merhaba,Ben Dr. Cenk Şimşek,Genel Cerrahi uzmanıyım.2008 model Laguna 3 Dizel privilege arabam var.Size arabamla yaşadıklarımla ilgili ister şikayet denilsin,ister bilgi denilsin birşeyler anlatmak istiyorum.Arabanın 59000 TL değerinde olduğunu,bildiğiniz gibi üst segment olduğunu,lansmanında ise sınıfının ilk 3 üne girmesi amaçlı üretildiğini ve en sessiz arabası olacağını renault tarafından duyurulduğunu ifade etmek isterim.Sırasıyla sorunları sıralayayım;Öncelikle direksiyon ve vites derileri karardı,sonra tüm koltuklar tüylendi,sürücü koltuğu arka kaplaması çıktı,bozuldu,sunroof ayakları bozulduğundan sürekli ses yaptı,turbo hortumu delindi,bagaj arka kaplaması kenarları döküldü,sonra çözüm bulunamayan ve merkezce de arabanın özelliği olarak söylenen tıkırtı ve gürültü problemleri başladı.Klima kontrol tuşlarından ,ön kokpitten,sunrooftan ve koltuk başlarından kesilmeyen müzik sesini bile bastıran ve bende sürekli strese neden olan tıkırtılar başladı.Bunlar için defalarca renault servislerle,merkezle görüştüm birçok dosya açıldı ama çözüm bulunamadı ve sonunda olay araba bu elimizden birşey gelmiyora geldi.Size yazma nedenim ise üst sınıf araba almak isteyen ve 59000 TL vererek böyle bir araba almayı planlayanlara derginizce belki uyarıda bulunursunuz ve canlarının sıkılmasını önleyebilirsiniz.Araba bence sınıfının en gürültülü(bitmeyen sürekli başka taraflardan da eklenen tıkırtılar nedeniyle),en kötü işçilikli arabasıdır.İsteyen benimle temasa geçebilir,bilgilendirebilirim,hatta sürüş bile yaptırabilirim,tabi satana kadar.Bu arada arabanın satış ilanını verdim ama piyasası da çok düşük satamıyorum,elimde kaldı.Teşekkür ediyorum ve lütfen yanıtınızı bekliyorum.
04/02/2010
Op.Dr.Cenk Şimşek
05052165931
aslında dışarıdan bakınca baya güzel görünüyor..
demekk ki kullanmadan yorum yapmanın anlamı yok.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler güzel araba

Takipçi Satın Al

Üst Alt