2010 Model Fiat Fiorinolar 500 TL Taksitle!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2010 Model Fiat Fiorinolar 500 TL Taksitle!
Fiat'ın kampanyasında biri dizel olmak üzere toplam iki motor seçeneğiyle satışına devam edilen yerli üretim Fiat Fiorino ailesine, 500 TL’den başlayan taksitler ve 48 aya varan vadelerle sahip olma imkanı sunuluyor.



Fiat Ticari Araçlar, Fiat Doblo’nun ardından Fiat Fiorino modeli içinde aylık 500 TL’den başlayan taksitlerle çok uygun satın alma koşulları sunan ve 31 Ağustos’ta sona erecek yeni bir kampanyaya start verdi. 18 bin 700’den başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip 2010 model Fiat Fiorino ailesine uygun ödeme koşullarıyla sahip olma imkanı sunan kampanya kapsamında Fiat Finans üzerinden 48 aya kadar varan vadeyle 25 bin TL’ye kadar kredi kullanma imkanı da sunuluyor. Düşük peşinatla ve uygun taksitlerle uzun vadeye yayılmış çok daha rahat bir ödeme planı sunan kampanya kapsamında anahtar teslim tutarının %20’sine kadar peşinatla 17.500 TL’lik kredi kullananlara ayda 500 TL’lik taksit ödeyerek bir Fiat Fiorino sahibi olma avantajı sağlanıyor..

Fiat Fiorino model ailesi için uzun vade alternatifinin yanında anahtar teslim fiyatının % 100’üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı da ayrıca sağlanıyor. Düşük işlem masraflı kredi desteğiyle Fiat Fiorino satın almak isteyen tüketiciler, showroomdan çıkmadan sadece T.C. kimlik numaralarını vererek kredi başvurularını zahmetsizce gerçekleştirebiliyorlar. Ağustos ayı boyunca “Koç Fiat Kredi” desteğiyle Fiat Ticari Araçlar ürün yelpazesinde yer alan Fiat Fiorino modelini satın almak isteyen tüketicilere, ayrıca Fiat Finans kanalıyla “% 0.99 faizle 12 bin TL’ye kadar 12 ay vadeyle” kredi kullanma imkanı içeren avantajlar sunuluyor.

Halen ülkemizde Cargo, Combi ve Combimix karoser tipleriyle üretemine ve satışına devam edilen yerli üretim Fiat Fiorino, Avrupa’da “2009 Yılının Ticari Aracı” seçilerek başarısını ve yenilikçi yapısını kanıtladı. Fiat Fiorino; Actual, Active, Dynamic ve Emotion gibi farklı ve aynı zamanda binek otomobil konforu sunan zengin donanım paketleriyle tercih edilebiliyor. 1.4 litre 73 HP’lik benzinli ve 1.3 litre 75 HP Multijet dizel motor seçenekleriyle donatılan Fiat Fiorino’nun dizel motorlu versiyonlarında yarı otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt