2010 lys sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minoo

Üye
    Konu Sahibi
2010 lys sonuçları
19-20 ve 26-27 Haziran 2010 tarihlerinde yapılan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) değerlendirilmesi ve ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 15 Temmuz 2010 Perşembe günü saat 10:00'da Yükseköğretim Kurulu Toplantı Salonunda basına açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 15 Temmuz 2010 Perşembe günü saat 10:30'dan itibaren

internet adreslerinden öğrenebileceklerdir

~~~~~~
inşallah herkes istediqi puanı almıştır.

Tepkiler: gusta, sevimrecep, Aziz™ ve 2 diğerleri

Perfect!

Üye
inşallah pınar görücez artık teşekkürler

Saolasın Pınar'm 6. ve 7. sınıflar için 2010 SBS Sonuçları 6 Ağustos'ta açıklanıyor ..

minoo

Üye
    Konu Sahibi
rica ederm
baktm ben 306 puan :/

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Anıl senin sonuçlar nasıl

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bilmiyorum ki
' İSTEĞİNİZ DOĞRULTUSUNDA BİLGİLERİNİZ YAYIMLANMAMAKTADIR. '

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İlk başvuruda bir seçenek vardı,bilgilerimi paylaşmak istemiyorum diye.Onu işaretleyivermiştim.
Artık haftaya mı seneye mi gelir posta kutusuna bilemem

Bi arkadaşımın sonucuna baktım o nasıl bi sonuç sayfası arkadaş ya kaç tane puan türü kaç tane sıralama
Saçmalamışlar resmen yahu

Ben bu sınava girmedim ama bu sistemi bilmiyorum allahtan ne karışık bi sonuç tablosu var öyle....
kendim için seviniyorum bu yıldan önce üniversiteli oldum...
ama bu sonuçları bekleyenleri nasıl bi tablo bekliyo tahmin edebiliyorum Allah yardımcınız olsun arkadaşlar...!!!!

Sonuçları öğrendik. İnş. açıklanacak taban puanlarında tahmini puanlar kadar uçuşa geçilmemiştir

kemal21

Üye
herkese geçmiş olsun

Aziz™

Üye
ulen bu nasıl tablo yahu..
bir şirketin yıllık istatistik tablosumu o ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...