2010-09-08..Yıllarının En Kaliteli En Yeni 3D HD sis ve java oyunlarıTek link Dev Arşiv

Sponsorlu Bağlantılar

albascia

Üye
emeğine sağlık ama hangieleri sis hangileri jar belirtseydn daha ii olrdu yinede saol

By Ali

By Ali

Üye
Arkadasim bunlari paket halinde vermissin bunlari tek tek versene Cunki bende bunlardan bazilari var ona gore de indirmek istemiyorum

salamsosis

salamsosis

Üye
burda 26 oyundan bahsediyoruz . 96 mb çok bişey değil. teşekkür edeceğine söylediğine bak . emir cümlesi yapacağına rica etsen daha iyi olur ...

emeğe saygı lütfen:bann:

• Beğen
Tepkiler: CriticDamaj
dragon_ejder08

dragon_ejder08

Üye
eline sağlık güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: CriticDamaj
Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık ama hangieleri sis hangileri jar belirtseydn daha ii olrdu yinede saol[/QUOTE] Kardeşim Zaten oyunun üzerine tıkladıgında adı gözüküyor Eger dosyanın sonunda jar yazıyorsa jar dır veya sis yazıyorsa sistir :) bunu bilemeyecek bişey yok belirtmeyede gerek yok

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasim bunlari paket halinde vermissin bunlari tek tek versene Cunki bende bunlardan bazilari var ona gore de indirmek istemiyorum
Kardeşim tek tek çok zaman alır ve ugraştırır onun için en mantıklısı tek paket halinde vermek eger bunun içindeki oyunlar sende varsa onları sil :) :) :) olmayanı yükle..

burda 26 oyundan bahsediyoruz . 96 mb çok bişey değil. teşekkür edeceğine söylediğine bak . emir cümlesi yapacağına rica etsen daha iyi olur ...

emeğe saygı lütfen:bann:
Kardeşim 26 deil daha fazla 70 in üzerinde oyun var içinde sadece 26 adetini yazdım daha fazlasını yazamadım çok oyun var haklısın kardeşim herkez senin gibi düşünmüyor emege saygı etmiyor :S Teşekkürler ama ban ı neden yazdın anlamadım :)

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
sağol, teşekkürler, vs.

welatoom

Üye
tesekkurler

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim kardeşlerim :)

muhsinsa

Üye
by_eeemir sağol kardaş

DazintX

Üye
bunlar cep telefony içinmi

eemir99

eemir99

Üye
Mükemmelsin adaşım :)

xxargunxx

xxargunxx

Üye
inşallah çalışırlar.çalışırsa sağol.çalışmazsa emek edip yüklemişsin yine saol. :ehe

Emperian

Emperian

Üye
arkadaşlar ben indirdim fifa sonra real soccer 2010 filan hep s40 için, indireceklere duyrulr

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben indirdim fifa sonra real soccer 2010 filan hep s40 için, indireceklere duyrulr
Kardeşim saçma sanapan yorumlar yapma s40 diyosun Eminmisin ben kendimde bizzat denedim ve öyle siteye koydum Lütfen ama Lütfen Yalan yanlış laflar etmeyin Emege Saygı... Kardeş real soccer 2010-09-08 vb... ve fifa 2010-2009 Bende Bizzat çalışıyor senin Bi hatan olmalı Lütfen Emege Saygı Edin :S

inşallah çalışırlar.çalışırsa sağol.çalışmazsa emek edip yüklemişsin yine saol. :ehe
Kardeşim sen rahat Ol ben bu oyunları Bizzat Denedim ve öyle Yükledim %100 çalışıyor Bazi kardeşlerim s40 a göre diyor kafa buluyor :S Emege Saygı Ettigin için çook teşekkür ederim :)

clkszk

clkszk

Üye
yüreğinize,beyninize,ellerinize sağlık emeği geçen tüm arkadaşlara başarı ve selamlar

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
çok saol telefonumun ekranı biraz kucuk ama cok emek vermişsin teşekkurler

PARNER

PARNER

Üye
ellerıne saglık

aarslan67

aarslan67

Üye
parola ne kardeş