emeğine sağlık ama hangieleri sis hangileri jar belirtseydn daha ii olrdu yinede saol[/QUOTE] Kardeşim Zaten oyunun üzerine tıkladıgında adı gözüküyor Eger dosyanın sonunda jar yazıyorsa jar dır veya sis yazıyorsa sistirbunu bilemeyecek bişey yok belirtmeyede gerek yok
--------------- Ekleme ---------------
Kardeşim tek tek çok zaman alır ve ugraştırır onun için en mantıklısı tek paket halinde vermek eger bunun içindeki oyunlar sende varsa onları silArkadasim bunlari paket halinde vermissin bunlari tek tek versene Cunki bende bunlardan bazilari var ona gore de indirmek istemiyorum![]()
![]()
olmayanı yükle..
--------------- Ekleme ---------------
Kardeşim 26 deil daha fazla 70 in üzerinde oyun var içinde sadece 26 adetini yazdım daha fazlasını yazamadım çok oyun var haklısın kardeşim herkez senin gibi düşünmüyor emege saygı etmiyor :S Teşekkürler ama ban ı neden yazdın anlamadımburda 26 oyundan bahsediyoruz . 96 mb çok bişey değil. teşekkür edeceğine söylediğine bak . emir cümlesi yapacağına rica etsen daha iyi olur ...
emeğe saygı lütfen![]()
![]()
sağol, teşekkürler, vs.
tesekkurler
Rica Ederim kardeşim benimby_eeemir sağol kardaş

Evet Kardeşimbunlar cep telefony içinmi

[/sıze]Kardeşim saçma sanapan yorumlar yapma s40 diyosun Eminmisin ben kendimde bizzat denedim ve öyle siteye koydum Lütfen ama Lütfen Yalan yanlış laflar etmeyin Emege Saygı... Kardeş real soccer 2010-09-08 vb... ve fifa 2010-2009 Bende Bizzat çalışıyor senin Bi hatan olmalı Lütfen Emege Saygı Edin :Sarkadaşlar ben indirdim fifa sonra real soccer 2010 filan hep s40 için, indireceklere duyrulr
Kardeşim sen rahat Ol ben bu oyunları Bizzat Denedim ve öyle Yükledim %100 çalışıyor Bazi kardeşlerim s40 a göre diyor kafa buluyor :S Emege Saygı Ettigin için çook teşekkür ederiminşallah çalışırlar.çalışırsa sağol.çalışmazsa emek edip yüklemişsin yine saol.![]()